1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín zaskočil Svádov a slaví první jarní vítězství


Branky


0

Předposlední tým tabulky si domů odvezl překvapivé body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svádov první poločas prospal

Nováček ze Svádova doma přivítal předposlední Unčín. Domácí byli favoritem. I proto, že Unčín na jaře ještě nevyhrál. Tedy za tři body. Na podzim se zrodila remíza 2:2, penalty tehdy lépe zvládl Svádov.

 

První poločas nabídl vyrovnanou partii, bojovnější byl překvapivě Unčín. Ve 13. minutě si Antonín Hricák pěkně narazil, prošel do vápna, poradil si se dvěma obránci a parádně zakončil - 0:1.

 

Svádov působil vlažným dojmem a byl za to ještě jednou potrestán. Unčín opět dobře zakombinoval, přes Pasekou se objevil Miroslav Pokorný, který nezaváhal - 0:2.

Snížení přišlo hodně pozdě

Po změně stran šel výkon domácích směrem vzhůru. Prvních patnáct minut patřilo Svádovu, šance však nevyužil. V 59. minutě ale udeřilo na druhé straně.

 

Vít Klíma prchl domácí obraně, z úhlu běžel na Paseku, kterého vzápětí překonal střelou pod břevno - 0:3. Domácí i přes nepříznivý stav bojovali, vedro a dusno ubíraly na obou stranách dost sil.

 

Čestný úspěch Svádova přišel v 74. minutě. Z pravé strany rozehrál standardní situaci Rudolf Vošahlík. U tyče zůstal volný Petr Blaško, který se nemýlil - 1:3.

 

Po zbytek utkání už ale další branka nepadla, tři body tak putují do Unčína.

 

Svádov je v tabulce stále devátý, v dalším kole hraje v Bezděkově. Unčín je stále předposlední, o víkendu hostí Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov-Olšinky: "Nebyli jsme kompletní. Ale na to se nechci vymlouvit. První poločas jsme prospali, jestli jsme soupeře podcenili...Bylo to od nás vlažné. Po změně stran jsme to trochu přeskupili a zlepšili se. Měli jsme šance, ale nedávali jsme. A náskok soupeře už nedohnali."

TJ Sokol Unčín
Miroslav Sém, trenér Sokol Unčín: "Po dlouhé době jsme zvítězili. Možná nás domácí podcenili. První půle byla vyrovnaná, kluci příkladně bojovali. V koncovce jsme byli produktivní. Po změně stran nás domácí čtvrt hodiny zatlačili. Naštěstí jsme dali třetí branku a vítězství udrželi."



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - J. Urbánek [-] (46. J. Zoubele [-] ) , I. Sutnar [-] , V. Urbánek [-] , T. Nesvadba [-] , P. Blaško [-] , M. Novák [-] , M. Varga [-] , V. Vodehnal [-] (60. J. Dvořák [-] ) , J. Havel [-] , R. Vošahlík [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - M. Sém [-] , M. Kašík [-] - O. Pařízek [-] , M. Pokorný [-] (69. M. Karvai [-] ) , M. Novotný [-] , A. Hricák [-] , D. Sém [-] (78. D. Toncar [-] ) , V. Klíma [-] - A. Jakimov [-] - O. Sršeň [-]

ŽK: 40. M. Novák - 53. M. Sém , 80. M. Novotný .
Hráči zápasu: J. Trojan , V. Klíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefčík Josef - MAREŠ Jaroslav, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.