4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřicko se nenechalo zaskočit


Branky


3. M. Novák , 67. V. Starý , 79. P. Hýř , 80. P. Hýř
0

Fotbalisté Hrobu čtyřikrát v řadě nevyhráli. Dochází jim po dobrém jarním rozjezdu dech?

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tentokráte se sešli

Druhé Litoměřicko C doma přivítalo o záchranu hrající Hrob. Domácí byli jasným favoritem. Hosté v předešlém kole dorazili do Českých Kopist v devíti, tentokráte byli rozhodně v silnějším složení.

 

Na podzim Hrob doma podlehl Litoměřicku C těsně 1:2.

 

V prvním poločase byli domácí aktivnější, měli šance a byli lepší. Skóre otevřel už ve 3. minutě po rohovém kopu Martin Novák - 1:0. Další příležitosti už ale domácí nevyužili, do kabin tak šli s náskokem jedné branky.

Po druhé brance nebylo co řešit

Po změně stran se Hrob více soustředil na defenzivu a spoléhal na brejkové situace. Je pravda, že za prvních dvacet minut ve druhé půli si vytvořil tři slibné možnosti. Ovšem ani jednu nevyužil.

 

V 67. minutě hosté chybovali v rozehrávce, následoval rychlý brejk, který zakončil únikem a brankou Václav Starý - 2:0.

 

Hosté po této brance prakticky rezignovali, v 79. minutě jim navíc třetí branku přidal Petr Hýř - 3:0. A za další minutu se prosadil opět Petr Hýř, který uzavřel skóre na konečných 4:0.

 

Litoměřicko je tak tři kola před koncem blízko udržení stříbrné pozice. V dalším kole je čeká těžké utkání v Českých Kopistech. Hrob zůstává jedenáctý, o víkendu hostí Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko C
Martin Císař, záložník FK Litoměřicko C: "Věděli jsme, že má Hrob na jaře dobrou formu. První poločas jsme soupeře výrazně přehrávali a výsledek mohl být daleko jednoznačnější, bohužel jsme selhávali v koncovce. Druhý poločas soupeř zalezl a hrál na brejky. Tři své šance neproměnil a tak přišel náš trest. Soupeř pak už hru otevřel a my přidali pár gólů. Kvalitní zápas a dobrý výsledek."

TJ Hrob
Petr Pištora, útočník TJ Hrob: "Domácí vyhráli zaslouženě. Mají mladý a kvalitní tým. První poločas jsme se drželi, po změně stran jsme tam měli tři šance. Ale nepodařilo se nám vyrovnat. Pak po naší chybě domácí přidali druhou branku a bylo po zápase."



Sestavy


FK Litoměřicko C
R. Zahálka [-] - J. Bergmann [-] , D. Dura [-] , M. Novák [-] , O. Dufek [-] , P. Hýř [-] , P. Kolomazník [-] , J. Horváth [-] , M. Císař [-] , P. Chvála [-] (62. V. Drahoňovský [-] ) , V. Starý [-] (75. D. Slabý [-] )

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , M. Rudolf [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - P. Fencl [-] , M. Kozák [-] (80. J. Freiberg [-] ) - P. Pištora [-] , M. Brandl [-] , T. Holeček [-] (46. S. Vinš [-] ) , D. Štechmüller [-] (65. J. Hájek [-] )

ŽK: 60. J. Bergmann .
Hráči zápasu: O. Dufek , J. Bergmann .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svoboda Evžen - SPIŠÁK Dušan, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.