0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohníč pálil šance, Liběšice udeřily po poločase


Branky


0

Nováček soutěže doma vyhořel v koncovce. A nepodržel ho brankář.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší

Nováček z Ohníče doma přivítal Liběšice. Dle tabulkového postavení byly mírným favoritem Liběšice. Ty měly navíc soupeři co oplácet, na podzim totiž doma podlehly Ohníči 0:1.

 

V prvním poločase byl daleko lepší domácí Baník. Liběšice hrály poměrně vytaženě, Ohníč se tak poměrně snad dostával za jejich obranu. Domácí si připravili minimálně čtyři gólové šance. Ale finální fázi hráči Ohníče vždy špatně vyřešili.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Rozhodla standardní situace

Po změně stran se Liběšice více zatáhly, Ohníč už nebyl tak nebezpečný. Klíčová situace přišla v 60. minutě. Po hodině hry kopaly Liběšice trestný kop. Domácí brankář Ondřej Kindl si špatně postavil zeď a Jiří Pokorný ho za to potrestal gólem - 0:1.

 

Domácí museli hru otevřít, ovšem Liběšice pozorně bránily. V 71. minutě navíc přidaly pojistku. Brankář Kindl nezachytil přihrávku, která šla skrze malé vápno. Na druhé tyči totiž číhal Petr Blažíček, který dával do prázdné - 0:2.

 

Ačkoliv se Ohníč snažil, s konečným výsledkem už nic neudělal.

 

Baník Ohníč je tak v tabulce stále osmý, v dalším kole hraje v Dubí. Liběšice drží třetí místo, předposlední zápas je čeká doma proti Unčínu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Ohníč
Jiří Křížek, předseda TJ Baník Ohníč: "Rozhodl první poločas. V něm jsme měli tři, nebo čtyři gólovky. Ale bohužel to kluci řešili špatně. Po změně stran nás nepodržel brankář. Pak jsme to otevřeli, ale přišla druhá branka a bylo hotovo."

SK Liběšice
Marek Čermák, trenér SK Liběšice: "Ohníč mě mile překvapil, hrál daleko lépe, než na podzim. V první půli byl lepší a měl více šancí. Po změně stran jsme hru stáhli, za oběma góly stál jejich brankář. Jsme spokojení, jeli jsme pro tři body. A máme je. Pochválit musím Kubu Vlasáka, který musel chytat. A zvládl to výborně."



Sestavy


TJ Baník Ohníč
O. Kindl [-] - P. Žemba [-] , P. Popp [-] (73. E. Pálka [-] ) , F. Macháček [-] , J. Horák [-] - D. Čermák [-] , F. Čechák [-] (89. M. Daněk [-] ) , T. Zoubek [-] , M. Mašata [-] (56. V. Čechák [-] ) - P. Homolka [-] , D. Císař [-]

SK Liběšice
J. Vlasák [-] - J. Mikina [-] , T. Mikina [-] , V. Petrus [-] , D. Svoboda [-] (63. K. Knop [-] ) , P. Blažíček [-] , J. Nepovím [-] , M. Svoboda [-] , J. Janda [-] , A. Vlk [-] (50. V. Kozel [-] ) , J. Pokorný [-]

Hráči zápasu: F. Čechák - J. Vlasák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Josef - KLIMPL Miroslav, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.