Vroutek na závěr sezóny porazil Strupčice a těší se do I.A třídy


Branky


32. P. Chroust (p.) , 33. J. Kukla , 63. J. Kukla , 71. J. Kukla - 77. R. Baksa
0

Poslední 26.kolo 1.B třídy sk.C bylo pro vroutecké fotbalisty již jen formálním potvrzením prvenství ve své skupině. K oslavám na domácím hřišti přijeli jako hosté fotbalisté SK Strupčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukla nasázel hattrick

Dobře naladění domácí postavili do branky Petra Čapka a Michal Klíč si s chutí zahrál v poli. V druhém poločase nastoupili i všichni náhradníci včetně nestárnoucího Jiřího Skalického (r.47). Utkání probíhalo v poklidném tempu přátelského zápasu. Domácí se přesto snažili, aby jejich loučení s domácím publikem bylo vítězné. Strupčice potvrzovali, že jsou na pátém místě tabulky a nechtěli zase až příliš lacino prodávat svojí kůži. Z těchto důvodů viděli diváci celkem zajímavý zápas s hezkými fotbalovými momenty na obou stranách. První branku vstřelil po půlhodině hry kdo jiný než Patrik Chroust, nejlepší střelec skupiny s 33 brankami v sezoně.

 

Svoji poslední branku zaznamenal ve 32. minutě zápasu proměněním pokutového kopu. Hned vzápětí se přidal další elitní střelec Jan Kukla a ve 33. minutě již bylo skóre 2:0 pro domácí. Tak skončil i poločas. Jan Kukla byl střelecky při chuti a do konce zápasu přidal ještě další dvě branky ( v 63. a 71.minutě ) a zaznamenal v zápase krásny hatrick. Hosté již jen snižovali v 77.minutě a upravili výsledek zápasu na celkem přijatelných 4:1 pro domácí.

 

Šampióni

A pak již mohly vypuknout oslavy. Vítěz 1.B třídy sk.C Ústeckého kraje obdržel za prvenství krásný pohár, který byl ve chvilce naplněn připraveným šampaňským a všichni ti, kdo se o tento krásný a historický úspěch fotbalového klubu Vroutek zasloužili, si mohli notně přihnout lahodného moku. Chutnal po vítězství a spláchl pot a únavu z právě ukončené sezóny 2016/2017. Blahopřejeme fotbalistům a vedení FK Vroutek k velmi dobře odvedené práci a přejeme jim šťastný vstup do 1.A třídy a stejnou radost z úspěchů jako v tomto roce.

 

AUTOR: JAROMÍR HYKL

 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Libor Klíč (trenér): "Do právě uplynulé sezóny jsme vstupovali s pokorou a očekáváním. Naším prvotním cílem bylo hrát dobrý fotbal, bez starostí se záchranou. Už během letní přípravy hráči poznali změnu v tréninkovém procesu, vzhledem ke způsobu hry, kterým jsme se chtěli v utkáních prezentovat. Chtěli jsme hrát rychle v přechodové fázi a s okamžitým napadáním po ztrátě míče. Bylo to dáno hlavně typologií hráčů, protože v týmu převažovali ofenzivní hráči, kteří sice dokázali v ofenzivě velkou kvalitu, ale s defenzivní prací měli velké problémy. A pokud jsme chtěli být úspěšní museli jsme na této herní činnosti zapracovat a následně ji převést do utkání. To se nám postupně dařilo a i když to bylo pro některé bolestivé, tak pochopili, že to je právě ta cesta, která přináší úspěch celému týmu. A právě týmový výkon byl nejdůležitějším faktorem toho, že jsme odehráli nejúspěšnější sezónu v historii klubu. To se naplno projevilo v závěru soutěže, kdy nám vypadlo z různých příčin (zranění, prac. povinnosti) až 7 hráčů. Celé mužstvo to ale ještě více semklo a i když někteří hráči hráli se sebezapřením , tak jsme udrželi první místo a zaslouženě postoupili o soutěž výš. "




Sestavy


FK Vroutek
P. Čapek [-] - J. Sulovský [-] , M. Veselský [-] (46. V. Schieferdecker [-] ) , J. Kukla [-] (79. M. Hlaváč [-] ) , P. Chroust [-] , M. Heinc [-] (46. M. Balák [-] ) , J. Fedoriška [-] , J. Balák [-] , M. Klíč [-] (46. J. Mülling [-] ) , J. Vlček [-] , D. Haza [-] (87. J. Skalicki [-] )

SK Strupčice
K. Veltruský [-] - J. Kunický [-] , L. Vrba [-] , J. Juliš [-] , M. Hlaváček [-] - T. Zetka [-] , J. Vrba [-] , R. Baksa [-] , T. Hájek [-] , A. Římal [-] - J. Jirásek [-]

ŽK: 67. P. Chroust .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Spišák Dušan - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.