Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2017 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů přineslo utkání Rokycan proti Chotíkovu


Branky


0

Na 60 příznivců kopané si v Rokycanech přišlo na své, Chotíkov zvítězil 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany držely tempo

První branku tohoto utkání přinesla 19. minuta. Martin Kadlec při pokusu o kličku zakopl o balón, akce ovšem pokračovala, k míči se na křídle dostal ve velké pohodě hrající Vlnař, který překvapil Wohlmutha střelou, která vymetla všechny pavučiny pod rokycanským břevnem a znamenala vedení 1:0. To bylo potvrzené o pár minut později, kdy se po volném přímém kopu trefil ve vápně nikým nehlídaný Kluska.

Ke konci první půle ale přišlo nečekané snížení, kdy po chybném odkopu chotíkovské obrany vlétl do hostujícího vápna Jakub Kořínek, jehož centr před branku si našel Patrik Pfeifer a pohodlně uklidl do sítě za záda překvapeného Vojáčka.

Matas se trefil dvakrát

Chotíkov rozhodně neměl v úmyslu nějaké body v klubu, který figuruje na samém chvostu, nechat a do druhé půle vstoupil hodně sebevědomě, což vyústilo i v branku na 3:1. Nejdříve ovšem mohli nečekaně srovnat domácí, když Jakub Kořínek obešel i gólmana Vojáčka, ale jeho střelu do odkryté branky nakonec stihla zblokovat chotíkovská obrana. 

Nedáš - dostaneš. Přišla padesátá minuta a míč si ve směti těl našel Martin Matas a poslal míč po zemi k tyči. Rokycany se ovšem nevzdaly a v 63. minutě se jim povedl porádní brejk, kdy po přihrávce Jakuba Kořínka, který zatáhl míč do vápna, zakončoval do prázdné branky Ondřej Mourek.

Poté ale bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Nejdříve se z volného přímého kopu trefil Martin Matas, jehož střelu nadzvedl jeden z domácích hráčů přesně pod břevno, a následně se v samotném závěru po přihrávce Martina Matase trefil pod břevno střídající Rozboud, jehož trefa stanovila konečné skóre 5:2.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] (54. O. Mourek [-] ) , J. Lev [-] (78. J. Laubr [-] ) , O. Varga [-] , J. Kořínek [-] , T. Pliml [-] , L. Brož [-] , L. Kouřil [-] (64. F. Stejskal [-] ) , V. Holek [-] , J. Sefzig [-] , J. Koc [-]

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Kluska ml. [-] , T. Štverák [-] (41. P. Černý [-] ) , M. Míka [-] , A. Forman [-] - V. Vlnař [-] (82. P. Voves [-] ) , D. Míka [-] , B. Buchta [-] , M. Kadlec [-] (72. K. Rozboud [-] ) - P. Kučera [-] , M. Matas [-]

ŽK: 23. L. Brož .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žák Ondřej - KŘÍŽ Lukáš, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.