Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko si s chutí zastřílelo proti rokycanské rezervě!


Branky


0

Sedm kulí jako v Nýrsku? Ano, nedělní utkání 27. kola se zvrhl v jednoznačnou záležitost pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko dominovalo

To, že se stovka přihlížejících diváků může dočkat pořádné porce branek naznačil již úvod utkání, když se již po sedmi minutách trefil Tadeáš Kohout, který tak načal svůj bohatý gólový účet. Po čtvrthodině hry ho napodobil Tomáš György, který se trefil parádně z volného přímého kopu, kdy obstřelil zeď a zvýšil již na 2:0.

 

Domácímu týmu se dařilo střelecky parádně a hostující hráči Rokycan je svou hrou k útočným choutkám doslova pobízeli. Ve 34. minutě se na křídle uvolnil Bastl, který přihrávkou pod sebe našel opět Kohouta, který se trefil o zemi přesně k tyči. Ve 40. minutě byla domácí ekipa odměněna potleskem již počtvrté. Za obranu se po parádní kombinaci dostal Daniel Kotlan a přízemní střelou překonal vybíhajícího Wohlmutha.

 

Poslední minuta první půle přinesla rovnou dvě branky - na každé straně jednu. Nejdříve si střelou do prázdné branky po akci Iva Györgyho připsal zářez Tomáš Rubáš, následně se po centru Jiřího Lva prosadil před brankou důrazný Patrik Pfeifer.

Opadnutí tempa

Po šesti brankách v první poločase vypadala hra poněkud mdleji - domácí Okula se nikam hnát nemusela a hostující mladíci, hráči okolo ročníku 1997 a mladší, se zase nedokázali přes dobře organizovanou hru Nýrska prosazovat vepředu. 

 

Hattrick ovšem završil Kohout, který využil zaváhání Wohlmutha, který si vyběhl mimo vápno na vysoký centr, který ho ovšem přeletěl, a nýrský útočník tak dovedl balón až z brankovou čáru. Poslední zářez na pažbu přidal v závěrečné desetiminutovce Martin Brož, který stál na konci pohledné kombinace a podél vystřídavšího Šinděláře poslal míč do sítě posedmé.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
B. Timoshenko [-] - T. Rubáš [-] (46. M. Valenta [-] ) , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , M. Bastl [-] , I. György [-] (70. J. Pavlík [-] ) , A. Antonovics [-] (83. M. Jarko [-] ) , T. György [-] , T. Kohout [-] (56. V. Eliáš [-] ) , D. Kotlan [-] , F. Kolář [-] (62. M. Nehoda [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] (77. J. Šindelář [-] ) - P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] , D. Kroc [-] , T. Pliml [-] , J. Řapek [-] , R. Fialka [-] , L. Kouřil [-] , V. Holek [-] , J. Sefzig [-] , J. Koc [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mazanec Marek - BUREŠ Jiří, MAZÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.