Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov deklasoval Rapid!


Branky


0

Holýšov se proti Rapidu zaskvěl pěti góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozpačitý výkon

První poločas byl z obou stran nemastný neslaný a na obou týmech byla znát jakási nervozita, která svazovala nohy a kombinace trpěla. To určitých pološancí se ale přecijen obě mužstva dostala, ale jak Majlát, tak ani Filipčík na druhé straně nedokázali merunu ze své kopačky, resp. hlavy dostat mezi tři tyče branky svého soupeře. Do kabin se tak šlo za nerozhodného bezbrankového stavu 0:0.

Pět branek a bylo hotovo

Druhý poločas už jakoby ale za dmácí nastoupilo úplně jiné mužstvo. A ono to tak skutečně bylo. Trenér Míčka poslal do hry Jeniše s Dostálíkem a plán byl jasný - jdeme si pro tři body! A skóre se opravdu měnilo.

 

Nejdříve se po rohovém kopu za hranicí vápna do míče fantasticky opřel zkušený Baxa a jeho rána si houštinou těl našla cestu do sítě. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a o čtyři minuty později se mohla holýšovská lavička radovat znovu. Jeden z hostujících bránících hráčů totiž zahrál ve vápně rukou a s následnou penaltou si skvěle poradil kapitán Černohorský, který zamířil přesně k tyči.

 

Zápas se definitvně zlomil v 73. minutě, kdy nepřesnou rozehrávku vystihl opět Černohorský, který svůj únik zakončil přesnou ranou pod víko branky, kterou nově okupoval Kovařík, jenž nahradil mezi třemi tyčemi Bekeho.

To domácím ale stálo nestačilo a na závěr zápasu si schovali ještě dvě fotbalové lahůdky. Nejdříve se po přenesení hry od Krause na Černohorského prosadil skluzující Staněk a minutu před koncem utkání se prosadil i malý štírek Kraus, který zaokrouhlil na pověstného bůra. 



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "První poločas byl z naší strany křečovitý, hráli jsme špatně. Do druhé půle jsme prostřídali a Dostálík s Krausem hru rozhejbali. Nám se navíc poté začalo dařit i střelecky."




Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - P. Trhlík [-] , T. Zelený [-] , D. Zavadil [-] (77. J. Vnouček [-] ) , J. Valachovič [-] (77. R. Kraus [-] ) , M. Šobr [-] (46. P. Jeniš [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] (46. P. Dostálík [-] ) , R. Baxa [-] (73. K. Staněk [-] ) , S. Staněk [-]

SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] (71. P. Nový [-] ) - J. Buček [-] , M. Šimandl [-] , T. Janoch [-] (66. F. Polášek [-] ) , J. Šindelář [-] (36. R. Klekner [-] ) , P. Filipčík [-] (73. V. Žák [-] ) , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , L. Hajšman [-] , D. Tarhaj [-] (71. V. Kovařík [-] )

ŽK: 75. S. Staněk - 31. P. Beke .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Homr Michal - ŠIMEK František, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.