0:2
(0:1)
10. M. Kaucký
83. P. Zmeškal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná vynulovala Hostivici


Branky


10. M. Kaucký , 83. P. Zmeškal (p.)
0

Jak viděl utkání hostující trenér Petr Vraštil? To nám přiblížil v reportáži ze zápasu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudná šla do vedení

V sobotu 8. 4. 2017 jsme hráli další venkovní zápas a to na hřišti Hostivic, které jsou momentálně v ohroženém pásmu sestupu, ale v minulém kole dokázaly zvítězit ve Zlatníkách 5:3! V podzimním zápase jsme tohoto soupeře porazili dost šťastně a to jen 1:0. Nečekalo nás tedy lehké utkání, navíc terén místního hřiště měl do ideálu daleko. Opět jsem měl řadu omluvenek, ale nakonec bylo k dispozici 13 hráčů, a i když někteří nastupovali po zraněních a delší době, tak sestava špatně nevypadala. Očekávali jsme domácí bojovný výkon, kterým se většinou prezentují a pozor jsme si museli dát i na dva kreativní hráče, jakými jsou Sell a Alemu. Samotný zápas pak potvrdil všechny předpoklady a byl dosti divoký. Od úvodních minut se i vlivem terénu dosti chybovalo a hrálo se nahoru dolů. Do šancí se dostávaly oba týmy a bylo jen otázkou, kdo dá první gól. Ten jsme vstřelili my, když běžela 10. minuta.

 

Martin Samko nádherně vybídl ke skórování Štefana Jungmanna, ale jeho křižná střela skončila pouze na vzdálenější tyči. S tím naštěstí počítal dobíhající Marek Kaucký a dostal míč až do domácí sítě, 0:1! Pak několikrát zahrozili i domácí a náš brankář se rozhodně nenudil. V průběhu poločasu nám jednou pomohla i branková konstrukce (břevno)! To jsme nastřelili i my, když odmítl gólovou pojistku Milan Kotouč. Šancí jsme měli asi více než domácí a nadějný byl hlavně pokus Jeníčka, který se probil přes domácího stopera a vystřelil těsně vedle. Ale jinak šlo hlavně o tuhý boj uprostřed hřiště. Velkou šanci na vyrovnání zahodil domácí Hahn, který se ocitl sám v našem vápně, ale místo střely volil nesmyslnou přihrávku na nikoho. I přes množství rohů, které zahrávala obě mužstva, už gól v prvním poločase napadl. 

Rozhodující penaltové razítko

Do druhého poločasu nastoupil domácím tým s ještě větším odhodláním a snahou minimálně vyrovnat. My už se tolik do šancí nedostávali, snažili jsme se pozorně bránit a držet míč co nejdále od naší branky. V určité fázi zápasu jsme odolávali velkému tlaku a domácí jsme zastavovali jen s pomocí faulů. Z následných standardních situací pak docházelo k závarům před naším brankářem. I z tohoto důvodu jsem se rozhodl přeskupit řady a ze zálohy stáhl na pozici stopera Martina Samka.

 

Stále jsme drželi těsné vedení, domácí hráči se pomalu dostávali do jisté křeče a nebyli v dobrém psychickém rozpoložení. Ke konci zápasu tak museli riskovat a více otevřít hru. Toho jsme využili v 83. minutě. Povedl se nám rychlý protiútok a po centru ze strany zahrál domácí obránce rukou v pokutovém území. Rozhodčí nařídil penaltu a Patrik Zmeškal ji proměnil, i když domácí brankář směr střely vystihl, 0:2! Zbytek zápasu už jsme se ubránili a mohli se radovat z vydřeného vítězství!



Sestavy


TJ Hostivice
V. Neček [-] - K. Sell [-] , T. Borovka [-] , R. Štědrý [-] , T. Strniště [-] , V. Pirunčík [-] (46. M. Čermák [-] ) , M. Jelen [-] , J. Alemu [-] , F. Čermák [-] , D. Hahn [-] , M. Černý [-]

FK Rudná
J. Soukup [-] - P. Bahenský [-] (65. M. Čihák [-] ) , P. Zmeškal [-] , D. Kotouč [-] , P. Zachař [-] - Š. Jungmann [-] , M. Kotouč [-] , M. Rott [-] , M. Kaucký [-] (90. B. Doherty [-] ) , M. Samko [-] - L. Jeníček [-]

ŽK: 27. D. Hahn , 40. T. Strniště , 76. M. Čermák - 41. P. Zmeškal , 56. M. Kotouč , 80. D. Kotouč .
Hráči zápasu: P. Zachař , D. Kotouč , J. Soukup .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubíček Jiří - MICHALOVSKÝ Jakub, DE CARVALHO Marvin-Roger.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Filip Valtr 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku