1:2
(0:2)
40. M. Kaucký
45. P. Zachař (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Improvizace vyšla, Rudná porazila Roztoky i s gólmanem v útoku


Branky


60. M. Křeček - 40. M. Kaucký , 45. P. Zachař (p.)
0

Trenér Rudné postrádal v zápase několik svěřenců. Tento stav ho donutil k velké improvizaci v podobě zařazení gólmana do útoku. Oproti podzimu tak Rudná neporazila Roztoky jasným výsledkem, ale soupeře bojujícího o udržení přece jen porazila. Přečtěte si reportáž ze zápasu napsanou Petrem Vraštilem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý gól z penalty před koncem poločasu

V sobotu 22.4.2017 jsme hráli zápas 18. kola, na domácí půdě Roztok. V podzimním utkání jsme doma zvítězili 5:1, ale tentokrát nás lehký zápas nečekal. Roztoky bojují o záchranu v soutěži, v minulém kole podlehly ve Zlatníkách 6:5 a omluvenky v naší sestavě snad ani nedokážu spočítat. Vypadlo mi mnoho hráčů ze základu a na lavičce byli jen hráči, kteří ještě doléčují svá zranění. I tento fakt mě donutil k velké improvizaci a tou bylo zařazení naší brankářské jedničky do útoku! Do branky se poprvé postavil Honza Brychnáč.

 

Úvod zápasu nám vyšel téměř na výbornou a nic nenasvědčovalo nějakému dramatu. Domácí se prvních dvacet minut prakticky nedostali na naši polovinu a my měli jednu šanci za druhou. Dokonce jsme hned v úvodu dali i gól, ten však nebyl správně uznán, protože centrovaný míč již přešel koncovou čáru. Další šance jsme však lehkovážně zahazovali. Ve slibných pozicích se postupně ocitli, Brian Doherty, Marek Kaucký, Štefan Jungmann, Honza Soukup, Martin Samko, ale buď jsme netrefili branku, nebo jen v ní dobře postaveného domácího brankáře. Mnoho těchto příležitostí přicházelo po výborně zahrávaných rohových kopech, ale skóre se dlouho neměnilo.

 

Po tomto obrovském tlaku se konečně domácí tým trochu probudil a navštívil několikrát naši polovinu. Když už se domácí dostali na dostřel naší branky, tak jsme měli vždy velké štěstí. Našemu brankáři muselo pořádně zvonit v uších, protože střely domácích borců mířily postupně do břevna, do tyče a nejnebezpečnější dorážka opět do břevna! Blížil se konec poločasu, ve kterém jsme hráli po větru a už to vypadalo, že z naší převahy nic nevytěžíme. Ve 40. minutě jsme se však konečně dočkali. Po závaru v pokutovém území byl asi spíše nastřelen Marek Kaucký a od jeho nohy skončil míč v síti, 0:1! Hnáni opravdu velkým větrem, chtěli jsme přidat do půle ještě jeden gól. Ve 44. minutě dostal hodně prostoru Honza Soukup, a když postupoval směrem k brance domácích, tak byl ve vápně faulován. Penaltu bezpečně proměnil Petr Zachař, 0:2! Tak skončil první poločas.

Emoce propukly naplno

O půli jsme si řekli, že proti větru zkusíme kombinovat co nejvíce po zemi a doufali jsme, že další šance budou přicházet. Druhý poločas byl však proti prvnímu zcela odlišný. Domácí začali více bojovat (několikrát až za hranou vkusu), nám se kombinace nedařila a čím dál častěji jsme se uchylovali k debatám a oplácení. Z toho, že byla hra kouskována a náš tlak opadl, vytěžili domácí hráči gól, který jsme dostali v 60. minutě. Nadvakrát se prosadil Milan Křeček, 1:2!

 

To co následovalo v poslední půlhodině zápasu, se mi nekomentuje lehce. Emoce propukly naplno, protože na trávníku se hodně jiskřilo a domácím šlo o hodně. Několik nepěkných ran schytali Honza Soukup a Alex Hartig, ale místo toho, aby naši hráči odpověděli fotbalem, tak se unáhlili ke zmíněnému oplácení podobných zákroků. Sice jsme byli i nadále o trochu lepším týmem, ale navýšit naše vedení jsme ani po dalších šancích nedokázali. V poslední desetiminutovce se začal vysouvat už i domácí stoper a kolem našeho vápna bylo hodně rušno. Asi klíčovým okamžikem se stalo to, co proběhlo v 82. minutě. Domácí zahrávali nebezpečný volný přímý kop. Honza Brychnáč si už stavěl zeď, ale já se rozhodl, že ho vystřídám. Do útoku se šel „postavit“ Honza Sloup a do branky šel, k velkému údivu domácích Honza Soukup. Naše jednička se bez rozchytání vytáhla. Střelu Davida Kotrby, která mířila jistě do naší sítě, dokázal Soukup konečky prstů zastavit!

 

Pak mohl dát důležitý gól právě střídající Sloup, ale jeho pokus byl zblokován. Rozhodčí nastavil i vlivem našeho střídání brankářů nějakých sedm minut a byly to horké chvilky. Vítězství jsme si však vzít už nenechali, i když se mi moc nelíbí, jak jsme k němu dokráčeli. Druhý poločas mě celkově hodně zklamal a pozitivní jsou jen tři body! Měli jsme si navýšit skóre a místo toho se bojíme o výsledek, hádáme se s rozhodčím a musíme zdržovat. Teď nás čeká série těch těžších zápasů a podobné výkony stačit nebudou.

 

Autor článku: Petr Vraštil, trenér Rudné



Sestavy


SK Roztoky
V. Snopek [-] - M. Křeček [-] (80. J. Řepa [-] ) , L. Maršík [-] (72. K. Dobrý [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Hájek [-] , P. Vevera [-] , T. Sedláček [-] , M. Pešek [-] , D. Kotrba [-] , J. Šiška [-] , Z. Záhoř [-]

FK Rudná
J. Brychnáč [-] (82. J. Sloup [-] ) - J. Havel [-] , M. Samko [-] , V. Masopust [-] , P. Zachař [-] - Š. Jungmann [-] , M. Berecz [-] (46. M. Rott [-] ) , J. Hartig [-] , M. Kaucký [-] - J. Soukup [-] , B. Doherty [-]

ŽK: 45. M. Pešek - 88. Š. Jungmann .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Maňas Jan - DE CARVALHO Marvin-Roger, HALUŠKA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Všenorský SK 14 56:21 36
2 SK Roztoky 14 60:14 36
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 14 43:26 31
4 TJ Slovan Hradištko 14 53:39 27
5 TJ Viktoria Vestec B 14 52:30 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 19
2 Jan Předota 19
3 Lucas Bell 12
4 Jakub Toms 12
5 Filip Valtr 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 52 65,8% 0
2 Radek Hruška 20 48,8% 0
3 Venca Likeš 16 57,1% 0
4 Jaromír Bělunek 4 57,1% 0
5 Miroslav Liška 3 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku