Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná v závěru udolala chotečského Sokola


Branky


0

Jak utkání viděl hostující Petr Vraštil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se Kaucký

Sobota 20.5.2017 a další zápas, tentokrát na hřišti v Chotči. Na podzim jsme s tímto soupeřem doma jen remizovali 1:1, ale na jaře má zatím Choteč nevyrovnané výkony a věřili jsme, že můžeme zvítězit. Nějaké výpadky v sestavě byly, ale nijak zásadní. Od začátku jsme měli více ze hry, ale na první šanci jsme si museli počkat do 20. minuty. Martin Samko se na hranici vápna protáhl přes tři hráče, ale svoji slabší nohou pouze nastřelil brankáře domácích. Chvíli po této tutovce přišla další šance stejného hráče. Tentokrát zakončoval po rohu typicky hlavou, ale netradičně vedle poodkryté branky. My tyto šance neproměnili a ke slovu se dostali i domácí.

 

Nejprve jsem však musel udělat jednu změnu, protože pro obnovené zranění musel již ve 25. minutě odstoupit Sláva Jellúš, kterého nahradil David Kotouč. Asi ve 30. minutě nechala naše obrana za sebe naběhnout pohyblivého a nejlepšího hráče domácích Milana Szöcse, který naštěstí z úhlu mířil jen do boční sítě. Dále následovala chybná rozehrávka našeho brankáře, přes střed pole, ale naše jednička dokázala skvělým zákrokem chybu napravit! Opět jsme se začali koncentrovat a dostali jsme se i do vedení. Ve 39. minutě vyslal Alex Hartig kolmici na Marka Kauckého a ten svůj nájezd proměnil s přehledem, 0:1! Takto skončil první poločas a vedení to bylo asi zasloužené. 

Domácí sahali po bodu, ale závěr jim nevyšel

Do druhé půle jsme nastoupili s vědomím, že nic není rozhodnuté, ale na rozdíl od domácích máme možnost hru ještě změnit případným střídáním. To co se odehrálo v úvodních minutách druhého poločasu, rapidně připomínalo náš podzimní první poločas se stejným soupeřem. Domácí jakoby zůstali v kabině a my měli jednu loženku za druhou. Ty největší dvě zahodili naši útočníci. Nejprve se krásnou zasekávačkou uvolnil Štefan Jungmann, ale pak dokázal trefit jen nohu domácího brankáře. Pak zase postupoval sám na gólmana Milan Berecz, ale jeho křižná střela si cestu do sítě nenašla. Několikrát zastavil naše hráče odmávaný ofsajd. Když jsme z úvodního tlaku nic nevytěžili, tak přišel přísný trest. Nákop směrem k našemu vápnu, nesprávná komunikace mezi brankářem a stoperem, který míč sice odhlavičkoval, ale jen k nohám Vasyla Cherevka.

 

Tento hráč se v 64. minutě opřel do míče ukázkově a náš brankář byl bez šance, 1:1! Od tohoto okamžiku na nás padla deka a byli jsme přišpendleni k našemu vápnu. Nedokázali jsme kombinovat ani podniknout nějaký rychlý výpad. Přicházeli jsme celkem lehce o míče a nabídli domácím sérii rohů a také volných přímých kopů. Bylo třeba něco změnit. V 72. minutě jsem tedy vystřídal vyčerpaného Jungmanna. Do hry a středu zálohy tak přišel Míra Rott a na hrot jsem vysunul Milana Kotouče. Ještě chvíli jsme odolávali tlaku domácích, ale pak si vše zase sedlo a vrátili jsme se do hry o vítězství.

 

Běžela 85. minuta, když jsme po dlouhé době zahrávali rohový kop. Hartig poslal střílený míč na přední tyč, zde ho v těžké pozici zasáhl Kaucký a na zadní tyči se nejrychleji zorientoval Patrik Zmeškal, 1:2! Protože jsem měl k dispozici ještě dva náhradníky, chtěl jsem hru rozkouskovat a provedl taktická střídání. V 88. minutě tak nastoupil na pouhou minutu Honza Sloup, kterého vzápětí nahradil Michal Martínek. Toto střídání bylo nejen taktické, ale i hodně šťastné. V poslední minutě utekl po křídle Kaucký a namazal před prázdnou branku právě Martínkovi, který zpečetil výsledek na 1:3!

 

AUTOR: PETR VRAŠTIL

 



Ohlasy k zápasu



FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): "Tímto vydřeným vítězstvím jsme si upevnili třetí pozici. K jejímu udržení i po konci soutěže nám chybí jeden bod, což je na nováčka celkem překvapení a myslím, že i úspěch. Teď jen soutěž řádně dohrát, protože nad námi visí možnost vyloučení ze soutěže a veškerá práce by přišla vniveč!!!"



Sestavy


TJ Sokol Choteč
R. Faist [-] - T. Matoušek [-] , J. Měchura [-] , T. Ulman [-] , V. Cherevko [-] , P. Podzemský [-] , M. Szöcs [-] , J. Rašek [-] , M. Matoušek [-] , M. Přikryl [-] , M. Dostál [-]

FK Rudná
J. Soukup [-] - S. Jellúš [-] (25. D. Kotouč [-] ) , M. Samko [-] , P. Zmeškal [-] , P. Zachař [-] - M. Čihák [-] , M. Kotouč [-] , J. Hartig [-] , M. Kaucký [-] - Š. Jungmann [-] (72. M. Rott [-] ) , M. Berecz [-] (88. J. Sloup [-] )

ŽK: 59. V. Cherevko - 77. M. Kaucký .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hrdlička Miroslav - ROTHBAUER Miloš, DE CARVALHO Marvin-Roger.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Všenorský SK 14 56:21 36
2 SK Roztoky 14 60:14 36
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 14 43:26 31
4 TJ Slovan Hradištko 14 53:39 27
5 TJ Viktoria Vestec B 14 52:30 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 19
2 Jan Předota 19
3 Lucas Bell 12
4 Jakub Toms 12
5 Filip Valtr 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 52 65,8% 0
2 Radek Hruška 20 48,8% 0
3 Venca Likeš 16 57,1% 0
4 Jaromír Bělunek 4 57,1% 0
5 Miroslav Liška 3 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku