J. Sloup 24.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná gólem Sloupa těsně porazila Dobrovíz


Branky


24. J. Sloup
0

Přečtěte si článek ze zápasu v podání trenéra Rudné, Petra Vraštila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sloup sice své zranění nedoléčil, ale vstřelil důležitý gól

Další domácí utkání jsme sehráli v sobotu 27.5.2017 a soupeřem nám byl dobře známý Sokol Dobrovíz. V podzimním utkání jsme zvítězili 2:1 a i teď jsme si dělali zálusk na zisk tří bodů. Sestava byla celkem slušná, ale počet hráčů se očekával vyšší (bohužel tři hráči, se kterými jsem počítal, nedorazili)! Chtěl jsem mít alespoň jednoho zdravého náhradníka a rozhodl se trochu "zariskovat". Od úvodního hvizdu se postavil do útoku Honza Sloup, jehož koleno by ještě potřebovalo čas na doléčení. Cíl byl jasný, přečkat úvodní dvacetiminutovku, neinkasovat žádný gól a pak oživit hru nasazením Lukáše Jeníčka.

 

Začátek zápasu patřil hostujícímu týmu, který měl míč více na svých kopačkách a byl nebezpečnější. Velký pozor jsme si museli dávat na Tomáše Racochu, který má rychlost a dobrou střelu. Tento hráč se také dostal do první velké šance zápasu, ale naštěstí se v dobré pozici neodhodlal ke střele, svojí slabší nohou. Nevycházela nám kombinace a po třech zápasech s tímto soupeřem, kdy jsme měli vždy navrch, jsme působili ospalým dojmem a byli jsme pomalejší. S určitou dávkou štěstí jsme však tlaku odolali a přesně po dvaceti minutách hosté ve svém tempu polevili. Už jsem nastavoval na tabuli střídání útočníků, ale vzápětí došlo ke zranění Pepy Havla. Musel jsem počkat, jestli bude schopen pokračovat a střídání se odložilo. Tato souhra náhod sehrála klíčovou roli v tomto utkání. Ve 24. minutě se dostal ve vápně k míči právě Sloup, střelu neunáhlil, míč si ještě popotáhl a pak zamířil přesně, 1:0!

 

Tento gól hosty zmrazil a my sehráli nejlepší desetiminutovku. Krátce po této brance jsme měli další obrovskou šanci. Míč prošel přes malé vápno k našim dvěma volným hráčům. Sloup se rozhodl přepustit míč až na Patrika Zmeškala, který byl asi v lepším postavení, ale nechal se touto variantou zaskočit a balón před prázdnou brankou vůbec nezasáhl! Ještě do poločasu došlo k ostrému zákroku Petra Zachaře, při kterém si však sám pohmoždil koleno. Když těsně před půlí nahlásil obnovené zranění i Sláva Jellúš, tak bylo horko nejen hráčům, ale i mě osobně. Posledních pět minut poločasu, tak opět patřilo hostům, kteří se oklepali a hnali se za vyrovnáním. Těsný náskok jsme do poločasu už uhájili. 

Hosté své šance na vyrovnání nevyužili

Do druhé půle již nenastoupil Jellúš, kterého nahradil Lukáš Jeníček, a já musel přeskupit všechny řady! Druhá půle začala podobně jako první. Hosté měli míč častěji a přehrávali nás hlavně ve středu hřiště. Do vážnější šance jsme soupeře však nepouštěli a ten hrozil jen střelbou ze střední vzdálenosti nebo nebezpečně zahrávanými rohy. Jak plynul čas, tak hosté hru více otevřeli a my měli velké šance. Náš druhý gól mohl po samostatném nájezdu přidat Marek Kaucký, ale mířil jen do brankáře. Další šance tohoto hráče mohla přijít za chvilku, ale nadějně rozjetý brejk, pokazil pozdější a nepřesnou přihrávkou Štefan Jungmann. V 65. minutě musel již odstoupit Havel, kterého nahradil Míra Rott a na stopera se zatáhl Martin Samko.

 

Další nucené střídání přišlo za pět minut. Střelec našeho gólu už nebyl schopen pokračovat a v útoku ho nahradil Milan Berecz. Protože jsem musel střídat zraněné hráče za zraněné, tak velká změna nenastala. Hosté byli aktivnější, ale šance jsme měli my. Blízko ke gólu byl v pádu hlavičkující Rott, ale hostující brankář jeho střelu vytáhl krásným zákrokem na tyč! Z této situace vznikl závar před brankou, ale Milan Berecz následně napálil míč pouze do břevna. Protože jsme své šance nedokázali využít, tak hosté ještě přitlačili na pilu. Posledních 15 minut bylo více než těžkých. Stále jsme však drželi těsné vedení. Největší šance hostujícího týmu přišla těsně před koncem zápasu.

 

Ten den dobře chytající Honza Soukup napálil odkopem záda Samka, od kterého se míč odrazil k nohám hostujícího útočníka. Najednou se tak před naším brankářem ocitlo dokonce duo hostujících hráčů. Naštěstí nedošlo k tandemovému řešení, protože Racocha se do akce nezapojil a vše nechal na svém spoluhráči, který trestuhodně šanci zahodil! Rozhodčí nenastavil ani minutu a my se radovali z dalšího vítězství, kterým jsme potvrdili třetí místo v tabulce. 

 

Autor článku: Petr Vraštil



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): Zápas se mi nehodnotí lehce, byli jsme horším týmem, ale na rozdíl od soupeře jsme dokázali využít alespoň jednu šanci. Bohužel nás zápas stál hodně šrámů a bude těžké dát tým dohromady pro zbytek sezóny. Nejlepšími hráči zápasu byli Sloup, Soukup a Zmeškal




Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - P. Zachař [-] , P. Zmeškal [-] , J. Havel [-] (65. M. Rott [-] ) , S. Jellúš [-] (46. L. Jeníček [-] ) - M. Kotouč [-] , M. Samko [-] , M. Čihák [-] , M. Kaucký [-] - Š. Jungmann [-] , J. Sloup [-] (70. M. Berecz [-] ) -

TJ Sokol Dobrovíz
M. Kalivoda [-] - V. Knotek [-] , T. Racocha [-] , J. Krupička [-] , P. Vaňha [-] (46. R. Soukup [-] ) , J. Votava [-] (65. R. Kincl [-] ) , P. Krása [-] , Z. Hlůže [-] (46. J. Šíma [-] ) , M. Vosáhlo [-] , D. Karfík [-] , J. Vosáhlo [-]

ŽK: 28. P. Zachař , 43. P. Zmeškal - 13. V. Knotek , 19. J. Votava , 30. D. Karfík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koubek Martin - SEKNIČKA František (N), KRUPIČKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Roztoky 18 83:18 48
2 Všenorský SK 18 77:31 45
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 18 51:39 35
4 TJ Viktoria Vestec B 18 59:36 32
5 TJ Sokol Červený Újezd 18 42:32 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 23
2 Jan Předota 20
3 Lucas Bell 17
4 Jakub Toms 16
5 Ihor Terekhov 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 61 66,3% 0
2 Radek Hruška 32 46,4% 0
3 Venca Likeš 23 54,8% 0
4 Miroslav Liška 14 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 9 64,3% 0
Zobrazit celou tabulku