Z. Podraný 40. (vl.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SENZACE! Poslední Lhota vyloupila exligové hvězdy Zbuzan


Branky


40. Z. Podraný (vl.) - 48. M. Šalamoun , 76. O. Popok
0

Zbuzany - Před zápasem by si na vítězství Lhoty vsadil málokdo. Možná ani nejzarytější příznivci bílozelených barev by svému týmu nevěřili. Ze Zbuzan odjíždí každý s pěkným přídělem. Navíc v posledním domácím zápase Zbuzany pohodlně přehrály vedoucí Brandýs 2:0. Tentokrát ale nastal šok. Kvalitně pracující stroj jménem Zbuzany se zadřel v zakončení a Lhota z minima vytěžila absolutní maximum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

JEDNA BRANKA BYLA PRO DOMÁCÍ MÁLO

Zbuzany jako tradičně do utkání vlétly s vervou. Soupeře často drtí vynikajícími standardními situacemi, ale ty si skvěle fungující obrana Lhoty pohlídala. Postupně se zápas měnil v souboj kanonýra Marka Kincla s brankářem Vošmíkem. Za jeho zády zvonily tyče jeho branky, ale Vošmík všechny těžké situace po rohových kopech, standardních situací ustál. I zásluhou skvěle fungující defenzivy. Kincl jeden minisouboj vyhrál v 40', kdy po rohovém kopu nechytatelnou hlavičkou otevřel brankový účet zápasu - 1:0.

ŠALAMOUNOVA PARÁDA ZAVELELA K SENZACI

Úvodní minuty druhého poločasu nenaznačovali, že by to mohlo být jinak. V 48' domácí obrana zastavila ojedinělý brejk Lhoty před svým vápnem. K trestnému kopu se postavil Martin Šalamoun a parádní střelou přes zeď vyrovnal - 1:1. Lhota dala branku ze své první střely. Pro svěřence Zdeňka Kudely bylo ale důležité, že bylo vyrovnáno. Následoval znovu nápor Zbuzan, ale Vošmík už všechny minisouboje s Kinclem vyhrál.

 

A že jich nebylo málo během zápasu. Neprosadil se ani Kordiak a Lička. Lhotě se podařilo v 76' střídajícím Popokem zakončit rychlý brejk - 1:2. Ve Zbuzanech zavládlo hrobové ticho. Šok, který nikdo nečekal. Lička s Šírlem svůj tým sice ještě vyhecovali k velkému tlaku, ale Lhota se i bez vyloučeného Kudely ubránila a připsala si teprvé čtvrté vítězství v sezoně. Tento výsledek zřejmě zůstane největší senzací celého ročníku.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - J. Kordiák [-] , R. Šírl [-] , R. Barciaga [-] , J. Musil [-] - M. Lička [-] , M. Pospíšil [-] - M. Pánek [-] (60. M. Veliký [-] ) , M. Říha [-] , M. Kincl [-] , J. Brodský [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , R. Mantlík [-] , L. Havelka [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (84. M. Žahour [-] ) , M. Kudela [-] , Z. Podraný [-] (57. O. Popok [-] ) , R. Neumann [-] , D. Danylych [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 58. R. Šírl - 34. M. Kudela , 54. D. Danylych , 64. R. Mantlík , 83. M. Šalamoun . ČK: 81. M. Kudela .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Čermoch Jakub - KOVÁŘ Otto, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.