Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vykáň s bratry Jarolímy smetla Slaný


0

Vykáň - Fotbalisté Vykáně ve 20. kole přivítali na domácí půdě Slaný. Od počátku byla Vykáň jednoznačně lepším týmem a dala zapomenout na druhý poločas ze Semic, kde inkasovala čtyřikrát a přišla o komfortní náskok z první půle. Pro italského stratéga Leggeriho bylo důležité, že se mohl spolehnout na služby bratrů Jarolímů - Lukáše i Davida.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ZASLOUŽENÉ VEDENÍ DOMÁCÍCH

Tempo hry od počátku diktovali především bratři Jarolímové. Stežejním kamenem Slaného byl znovu brankář Sedlák, který ještě úvodní šance domácích vychytal. V 6' dokonce zazvonilo břevno Sedlákovy branky po střele D. Jarolíma. Jeho bratr Lukáš ale v 37' pálil přesně k tyči z vápna - 1:0. Domácí diváci se ještě nepřestali ani radovat, když Vykáň přidala druhou branku. Střelec minulého kola Jiří Dalekorej si sebral odražený míč po své střele a přihrál jen volnému Žampovi, který neměl problém jej dostat do sítě - 2:0. 

SPARINGPARTNER JMÉNEM SK SLANÝ

Vstup do druhé půle vyšel domácím náramně. V 50' se do míče krásně opřel znovu Lukáš Jarolím a bylo to 3:0. O pět minut později dokonce už o čtyři branky. To se prosadil bývalý futsalový reprezentant Martin Dlouhý po parádní individuální akci - 4:0. V 65' ale mohlo přijít snížení. To by ale Čablík musel z pokutového kopu překonat Stehna. Ten pokus Čablíka vyrazil. Snížit se přece jen slánským hráčům povedlo. V 76' krásnou individuální akci zakončil kanonýr Hořejší - 4:1. Domácí si čtyřbrankové vedení vzali rychle na svou stranu. Chybu v defenzivě potrestal nekompromisně zkušený Dlouhý - 5:1. V 81' se prosadila také albánská raketa Artur Maxhuni, který nádherně přeloboval Sedláka - 6:1. Poslední slovo měl znovu Hořejší, který minutu před koncem snížil na 6:2.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
J. Stehno [-] - V. Žampa [-] (60. H. Vignozzi [-] ) , T. Kočí [-] (81. D. Voves [-] ) , J. Dalekorej [-] (71. A. Maxhuni [-] ) , D. Jarolím [-] , M. Dlouhý [-] (76. A. Kosmák [-] ) , L. Jarolím [-] , D. Reiter [-] , P. Stejskal [-] , J. Kubek [-] , P. Beneš [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] , M. Tikovský [-] , T. Zíma [-] , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-] (67. D. Procházka [-] ) , P. Čablík [-]

ŽK: 88. T. Zíma .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šefara Milan - VYHNANOVSKÝ Milan, BRDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.