2:1
(1:1)
43. J. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani výhra nakonec nestačila. Jíloviště po výhře nad SK Rakovník sestupuje...


Branky


0

Jíloviště - Zápas, ve kterém hostům z Rakovníka o nic nešlo, ale domácí měli o co hrát! Pokud chtějí setrvat v soutěži, musí vyhrát. Jasně daná rovnice, přes kterou nejede vlak. Zároveň by ale Lhota nesměla vyhrát. Ta ale vyhrála a Jíloviště se tak se soutěží loučí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól do šatny

Hráči rakovnického SK zajížděli k poslednímu zápasu do Jíloviště s velmi oslabenou sestavou! Chybělo hned několik hráčů, které nahradili dorostenci. Od úvodu bylo domácí Jíloviště aktivnější a bylo vidět, že domácí prostředí bude pro hráče SK velmi těžké.

 

První slibnou příležitost měli domácí v 9', kdy se po závaru ve vápně dostal k míči za úrovní penalty Wágner, ale jeho prudká rána mířila nad branku Kabeleho. Krátce poté byla identická situace, kdy obdržel Wágner přihrávku ze strany od Mlejnka, ale naložil s ní jako v předchozí situaci.

 

V 15' se už domácí radovali. Po rohovém kopu propadl míč na zadní tyč k Wágnerovi, který pod sebou našel Bezpalce, který se nejlépe v chumlu zorientoval a uklidil míč k levé tyči - 1:0. Ke slovu se dostali také hosté, kteří si ve 28' vybojovali rohový kop, který domácí defenziva po menším závaru odvrátila. O minutu později hledal Čech centrem Hamouze, kterému ovšem nedal bránící hráč příliš prostoru a následná střela byla nepřesná.

 

Ve 35' mělo Jíloviště k dispozici přímý kop ze slibné vzdálenosti, který ale mířil pouze do koše připraveného Kabeleho. Ve 40' se rýsovala velká šance opět domácích, kdy Varecha našel dlouhým přesným výkopem Kočího na levé straně, ten viděl nabíhajícího a nikým nehlídaného Janouška na úrovni vápna. Zkoušel ho najít centrem, který byl ale příliš na paty, navíc Janoušek podklouzl a tím byla nadějná akce ukončena.

 

Na druhé straně se minutu poté prezentoval Čech střelou bez přípravy, která ale Varechu nepřekvapila. Rakovničtí se ke konci poločasu začínali více dostávat na polovinu soupeře a další šancí byl střílený centr Pucholta, který obrana na poslední chvíli zažehnala na roh. Z něj přišel centr na zadní tyč, kde se nejlépe zorientoval Čech, který se i přes svůj výškový handicap prosadil - 1:1.

Kondráš v poslední minutě rozhodl

Trenér Šíma udělal o poločas dvě změny. Vystřídán byl Besta a změna se udála také mezi třemi tyčemi. Hned v 50' měli domácí velkou šanci, ale Siegl ml. ve slibné příležitosti přestřelil. Následně obdržel balon pod sebe jeden z útočících hráčů Jíloviště, ale Pešek svůj tým podržel. Jíloviště ale pokračovalo nadále v zahazování šancí! Po skrumáži ve vápně na zadní tyči dokonce netrefil jeden z domácích hráčů odkrytou branku.

 

V 60' se ocitli domácí v další šanci a to po rohovém kopu, kdy následná hlavička mířila opět těsně vedle. Festival zahozených šancí pokračoval, když dva nadějné střelecké pokusy zlikvidoval Pešek a s dalšími šancemi si na výbornou poradila hostující defenziva v čele s Dratvou.

 

Po celý druhý poločas se hrálo na jednu branku, ale přesto se i Rakovník dostal do šancí. Tou byla např. nepříjemná střela Kabeleho z větší vzdálenosti, se kterou měl Varecha problémy. Chvilku poté stejný hráč z přímého kopu domácího brankáře nepřekvapil. Hosté se dostávali i do brejků, ale ani jeden nedokázali přesně vyřešit. Toho poté litovali! V samém závěru utkání se kolem Vilda prosadil střelou k tyči Kondráš a nastartoval tak radost domácích hráčů. Ta ovšem po zápase rychle utichla, protože stejně hrané utkání ve Lhotě Hvozdnice prohrála a Jíloviště se tak loučí se soutěží.

 

Zápas, ve kterém hrálo Jíloviště o holé přežití, domácí zvládli. Na udržení se v soutěži to ale nestačilo. Hostující hráči na hřišti nechali všechno, bojovali do poslední minuty, ale s několika dorostenci v sestavě a bez klíčových hráčů jim remíza těsně utekla.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Tomáš Pešek: ,,Mrzí mě, že jsme to nedotáhli do konce. Celý tým dřel, makal, jezdil "po prdeli" a i když jsme nebyli lepším týmem, nechali jsme na hřišti vše. K zápasu jsme jeli s pěti dorostenci, bez spousty klíčových hráčů. Remíza by pro nás byla samozřejmě příjemná, za odbojovaný výkon bychom si ji třeba i zasloužili, ale na druhou stranu... Když se podíváme na otázku sestupu. Jíloviště si výhru zasloužilo, škoda jen, že Lhota svůj zápas také zvládla a v soutěži se na úkor našeho soupeře udržela právě ona. Více bych se k tomu raději nevyjadřoval. Kdybychom dostali čtyři góly, nikdo by se nemohl divit. Šancí na straně domácích bylo více než dost."



Sestavy


TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - J. Kočí [-] , H. Siegl [-] , P. Mlejnek [-] , K. Černý [-] , F. Janoušek [-] (82. P. Kondráš [-] ) , T. Šorna [-] , J. Sirový [-] (57. O. Vahala [-] ) , J. Bezpalec [-] , V. Janoušek [-] , M. Wágner [-] (76. M. Jiráň [-] )

SK Rakovník
P. Kabele [-] - D. Vild [-] , R. Gašpárek [-] , M. Krupička [-] , T. Pucholt [-] (59. D. Titlbach [-] ) , S. Pfejfer [-] (46. P. Mezei [-] ) , J. Čech [-] , J. Mareš [-] , R. Hamouz [-] , P. Besta [-] (46. T. Pešek [-] ) , D. Dratva [-]

ŽK: 90. J. Varecha - 63. D. Dratva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Radina Marek - POSPÍŠIL Miloslav, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.