Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedláček zničil Semice čtyřmi góly!


0

Semice - Domácí Semice hrající na rozmezí udržení se v soutěži a sestupu přivítaly na svém hřišti Poříčany, které šli do zápasu jako lehčí favorit. Svou roli také splnily a ze Semic odvážejí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček zajistil dvougólové vedení

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Poříčan, což korunoval v 15' úvodní brankou zápasu Sedláček - 0:1. Ve 26' na sebe znovu nechal tento narostlý útočník upozornit, když překonal Chaloupku podruhé - 0:2. Pro domácí tým se tak jednalo o nepříliš povedený vstup do zápasu, ale dvougólové manko se dá srovnat. Do poločasu se to ale domácím nepovedlo, a tak na to měli celý druhý poločas.

Sedláčkovi byl hattrick málo

Domácí vstoupili úspěšně do druhé půle za vyrovnáním, když se v 55' trefil Koštíř a snížil tak nepříznivé skóre - 1:2. O minutu později to ale bylo zase o dva góly, když se Sedláček, který tak korunoval svůj hattrick - 1:3. Běžela 74' a hosté se radovali počtvrté! Další branku přidal Prejsek a se Semicemi to nevypadalo vůbec dobře - 1:4. Snížení stavu přišlo v 77', kdy se k míči dostal Novotný a překonal Krcha - 2:4. Poslední slovo v zápase měl ale opět kdo jiný, než Sedláček. V 84' přidal svou čtvrtou branku a uzavřel tak skóre zápasu - 2:5.



Sestavy


AFK Sokol Semice
J. Chaloupka [-] - P. Hobík [-] , D. Šimek [-] (75. J. Potůček [-] ) , P. Švarc [-] , P. Rychtařík [-] , J. Vavřík [-] , J. Novotný [-] , Š. Jareš [-] , M. Koštíř [-] , M. Novák [-] , J. Pavliš [-] (74. M. Bubeník [-] )

SK Poříčany
V. Krch [-] - J. Biško [-] , J. Navrátil [-] , D. Procházka [-] - J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] , J. Krombholz [-] (46. L. Salnický [-] ) - P. Sedláček [-] - F. Ludvíček [-] (63. P. Jirků [-] ) , J. Prejsek [-] , J. Petržílka [-] (63. M. Bečka [-] )

ŽK: 39. Š. Jareš - 54. J. Navrátil , 83. D. Procházka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.