Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sklenka a spol. nasázeli Trubínu osm branek!


Branky


23. J. Sklenka , 28. M. Tvrz , 31. J. Plaček , 48. J. Sklenka , 61. J. Plaček , 70. J. Sklenka , 80. J. Trégr , 89. R. Hertl
0

Důležitý zápas čekal na hráče rezervy SK Rakovník. Na svém hřišti přívitali Freyburg Trubín, který měl o tři body méně. Domácí hráči ovšem zápas o šest bodů zvládli s bravurou a hosté si odvezli pořádný příděl. Zajímavostí také je, že v dresu Rakovníka poprvé spolu nastoupili bratři Hamouzové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DVACET MINUT TRUBÍN VZDOROVAL

Od prvních minut bylo jasné, že hosté se pokusí na velkém hřišti především bránit. Hřiště v Rakovníku je oproti malému plácku v Trubíně pořádné letiště. V prvních dvaceti minutách se domácí ještě neprosadili. Ve 23‘ Sklenka poslal vrácený míč zpět do vápna a hostující obránce jej před brankářem nešťastně lízl do protipohybu – 1:0. O pět minuty později našel Votroubek parádním centrem mezi stopery M. Tvrze, který střelou z první nedal Müllerovi šanci – 2:0. Ve 31‘ našel R. Hamouz před brankou volného Plačka. Ten nekompromisní hlavičkou zvýšil již na 3:0.

DEMOLICE HOSTŮ PŘIŠLA V DRUHÉ PŮLI

Vstup do druhého poločasu domácím vyšel na výbornou. Hned v 48‘ se Sklenka dostal za hostující obranu a vstřelil druhou branku v zápase – 4:0. Po hodině hry přišel na hřiště Hertl a hned se uvedl přesným pasem za obranu na Sklenku, který před prázdnou brankou našel Plaček – 5:0. V 70‘ Sklenka dovršil hattrick, když jeho střelu z vápna znovu tečoval obránce za záda Müllera – 6:0. Prosadil se také mladík Trégr, když se vyšplhal do vzduchu a na dlouhou nohu poslal míč na zadní tyč – 7:0. V 82‘ přišla jediná šance hostů, ale Hrbek zneškodnil samostatný únik Červenky. Poslední slovo v zápase měl Hertl. Žihla ho našel přesným pasem na penaltě a nikým nehlídaný Hertl s přehledem uzavřel brankový účet – 8:0.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Petr Kýzl /trenér/: "Velké hřiště dělalo hostům enormní problémy, neboť jsou zvyklí hrát na malém hřišti. Přehráli jsme soupeře ve všech směrech. Všichni odvedli penzum práce. Zvlášť děkuji za pomoc z A-mužstva Kubovi Sklenkovi, protože byl rozdílovým hráčem."




Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - R. Hamouz [-] (46. J. Čech [-] ) , M. Krupička [-] (60. R. Hertl [-] ) , J. Votroubek [-] (80. Z. Žihla [-] ) , M. Tvrz [-] (75. D. Titlbach [-] ) , J. Plaček [-] (68. J. Trégr [-] ) , P. Nováček [-] , J. Sklenka [-] , M. Galia [-] , M. Beneš [-] , J. Hamouz [-]

TJ FC Freyburg Trubín
R. Müller [-] - L. Vávra [-] , M. Novák [-] , J. Kalina [-] (46. J. Svatý [-] ) , Š. Vlček [-] , R. Křesťan [-] - M. Dochtor [-] , T. Šlégr [-] , J. Porsch [-] , V. Vlček [-] (68. P. Maleček [-] ) - K. Červenka [-]

ŽK: 28. J. Kalina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - ŘÍHA Jaroslav, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.