1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V napínavém závěru pro sebe urval body Libušín


Branky


0

Rakovník - Ve 22. kole I. B třídy přivítala rezerva Tatranu druhý tým soutěže – Baník Libušín. Domácímu celku se příliš nedaří. Z posledních šesti zápasů uhrál pouze bod a nyní ho čekal velmi těžký oříšek. Libušín potvrdil roli favorita a utkání dovedl do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kut držel domácí naději

Od prvních minut se hrál velice pohledný fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva. Začátek patřil hostům, kteří se dostali do tří velkých šancí, ale Kut v brance domácích čaroval. Nestačil pouze na prudkou střelu Obradoviče z velkého vápna – 0:1. Domácí mohli srovnat po průniku Tauše, ale míč skončil těsně nad břevnem. I v dalším průběhu se obě mužstva snažila o vstřelení gólu, ale koncovka nebyla přesná.

Radost Tatranu netrvala dlouho

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první, náporem domácích, kteří se usadili na polovině soupeře, kterému ubývaly síly, ale obrannou činnost zvládal dobře a domácí těžko hledali skulinku před brankáře Cipru. Navíc dokázali hrozit z nebezpečných brejků, ale Kut byl bezchybný a další dvě vyložené šance zneškodnil. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 82', kdy se ve vápně uvolnil Dominik Dolák a mazácky prostřelil Cipru mezi nohy – 1:1.

 

Radost bojujících hráčů Tatranu ale trvala jen minutu, když přišel další rychlý kontr soupeře a Sejtarija se štěstím prostřelil Kuta – 1:2. Závěrečný tlak domácích přinesl velkou šanci na vyrovnání. Kroupa se objevil sám před Ciprou, ale přestřelil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis - trenér: „Co to k tomu říct? Opět se ukazuje krása a krutost fotbal a co je lepší? Hrát koukatelný fotbal a nebodovat, nebo hrát na prd a mít body? Začátek nebyl z naší strany nejlepší a podržel nás Petr Kut. Pak se hra srovnala a ve druhém poločasu byla v naší režii, ale chyběl nám větší důraz v útočné fázi, což byl velký rozdíl oproti soupeři, který má velice slušný tým, ale my jsme si dnes prohrát nezasloužili.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - M. Petrák [-] , D. Kroupa [-] , D. Dolák [-] , Z. Weis [-] , T. Rothe [-] , M. Hájek [-] , T. Kapoun [-] (74. K. Kaňák [-] ) , J. Červenka [-] , M. Tauš [-] , J. Hejda [-]

SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - V. Kulhánek [-] , D. Portužák [-] , O. Portužák [-] , S. Sejtarija [-] - J. Valta [-] (66. L. Křenek [-] ) , J. Bejbl [-] (88. T. Sláma [-] ) , M. Houška [-] , T. Abrhám [-] - N. Obradovič [-] , J. Říčka [-] -

ŽK: 40. N. Obradovič , 74. M. Houška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Radek - ŽABA Jiří, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.