1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bonomo v první půli rozhodl o výhře Benátek B


Branky


0

Velmi cenné tři body vezou ze Staré Boleslavi fotbalisté Benátek B. Ti za ně vděčí zejména nové posile z Kosořic Marcu Bonomovi, který vstřelil již v první půli obě branky svého týmu. Domácí zásluhou Matějovského pouze snížili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bonomo získává svému týmu dvoubrankový náskok

Velmi zajímavý zápas mohli diváci očekávat ve Staré Boleslavi, kam zavítal mladý, ale velmi ambiciózní B-tým třetiligových Benátek nad Jizerou. Hosté představili na hrotu útoku svou novou posilu Marca Bonoma, který se brzy ukázal být ústřední postavou zápasu. Benátkám se totiž úvod zápasu nad míru vydařil a brzy šly do vedení. Již v 10. minutě totiž předvedly pěknou akci, na jejímž konci byla právě nová útočná akvizice týmu. 0:1. Domácí tým nastoupil bez jedenáctigólového střelce Turka a střelecky se mu nedařilo - naopak hostující Bonomo byl při chuti, když v 18. minutě zužitkoval další povedenou akci svého týmu a navýšil skóre na 0:2. Další branka již v prvním poločase nepadla.

Slavoj přes velkou snahu pouze snižuje

Do druhého poločasu provedl hostující trenér Buryán, i přes příznivě se vyvíjející skóre, dvě změny. Zdálo se, že domácí zapnuli na vyšší obrátky a tlačili se před branku soupeře. Brankář Jíra ale držel neprůstřelnost až do 78. minuty, kdy ho prostřelil zkušený harcovník Josef Matějovský. 1:2. Závěrečný tlak Slavoje ale Benátečtí ustáli, a tak si vezou domů tři body, díky kterým se ke svému dnešnímu soupeři přiblížily na rozdíl jediného bodu. Dobrý vstup do jara budou chtít potvrdit doma v souboji B-týmů proti Neratovicím B. Stará Boleslav naopak bude chtít odčinit prohru v dalším domácím utkání proti Pěčicím.



Ohlasy k zápasu



SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Bylo to první utkání po dlouhé zimní přestávce. Několik měsíců jsme neodehráli soutěžní zápas. Sehráli jsme několik přáteláků, avšak není to ostré utkání. Musím být spokojen, protože jsme u těžkého soupeře vyhráli. Udržet vedení ale bylo velmi těžké, zejména ve druhém poločase. V první půli jsme vstřelili dvě branky po pěkných akcích, které zakončila naše nová posila, kterou se nám v zimě podařilo získat. Poděkoval bych ale všem našim klukům za přístup k tomuto utkání. Bylo na nás vidět, že chceme tento zápas vyhrát, táhli jsme za jeden provaz. Kluci by si toto měli přenést do dalších zápasů. Pokud budeme věřit ve výhry a ve své schopnosti, můžeme v této soutěži porazit kohokoliv.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - D. Šalda [-] (72. J. Bušínský [-] ) , M. Voženílek [-] , D. Mikoláš [-] , B. Staněk [-] , J. Cruz [-] - J. Novák [-] , J. Matějovský [-] , P. Bláha [-] - J. Vodák [-] , J. Vondra [-] (58. J. Novák [-] ) -

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] , T. Musil [-] , J. Kraus [-] (46. F. Pařízek [-] ) , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , J. Kocourek [-] (46. G. Dunka [-] ) , D. Chaloupka [-] , M. Bonomo [-] , J. Kohl [-]

ŽK: 53. O. Šimek , 72. J. Kohl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - MAREK Tomáš, CHRUDIMSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.