5:1
(2:1)
32. M. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 10:15

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly doma bez problémů porazily Bakov


Branky


28. P. Hyka , 30. M. Doubek , 54. R. Šmíd , 83. J. Kohout , 90. R. Miřatský - 32. M. Brož
0

Nadějný poločasový výsledek drželi hostující fotbalisté Bakova nad Jizerou. Čáru přes rozpočet jim ale udělalo vyloučení Pilze dvě minuty před přestávkou. Po ní již Kly pouze navyšovaly skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Kly neudržely

Jasným favoritem tohoto zápasu byly v tabulce první Kly. Jejich hráči také chtěli o své výhře rozhodnout hned v úvodu a na svého soupeře pořádně vlétli. Bylo z toho několik nadějných situací před Loudovou brankou, z nichž tu největší měl Hyka. Po centru Doubka se zjevil zcela osamocen před brankářem, hlavou ale zamířil mimo tři tyče. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 28. minutě, kdy Šmíd hlavou prodloužil na Hyku, čímž ho dostal do samostatného úniku. Domácí kanonýr si v těchto situacích ví rady a nejinak tomu bylo i tentokrát. 1:0. O dvě minuty později bylo v domácím táboře ještě veseleji, když opět Šmíd centroval na Hyku, který dokázal vypálit. Jeho střelu brankář vyrazil, ovšem pouze před nohy dobíhajícího Doubka, který se nemýlil. 2:0. O chvíli později ale bylo sníženo, když chybu v domácí obraně dokázal potrestat Brož, který tak dal zápasu nový náboj. Dvě minuty před koncem poločasu ale přišla pro hosty studená sprcha, když uviděl červenou kartu jejich hráč Pilz. První poločas tak skončil za stavu 2:1.

Hosté po nadějném úvodu odpadají

Do druhého poločasu vstoupili paradoxně lépe oslabení hosté. Jejich rychlé protiútoky byly velmi nebezpečné a domácí obrana v čele s brankářem Chaloupkou měla rázem plno práce. Veškeré nebezpečí ale zažehnala 54. minuta a centr na hlavu Šmída, který gólem na 3:1 vnesl do domácích řad potřebný klid. V dalším průběhu utkání už hosté nenašli síly na větší odpor a po brankách Kohouta s Miřatským dokonce odjeli s debaklem. Domácí Kly tak nakonec bez problémů splnily roli favorita a po vítězství 5:1 zvýšily svůj náskok na čele tabulky již na 6 bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Zápas jsme chtěli rozhodnout hned na začátku, ale to se nám nepodařilo, i když jsme tam měli několik slibných šancí. Druhou půli jsme nezačali dobře, ztráceli jsme míče a Bakov hrozil z protiútoků. Od třetí branky jsme kontrolovali hru a do konce utkání přidali další dva góly. Po zásluze jsme vyhráli a už se těšíme na derby s Mělníkem!




Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] (56. T. Sobotka [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] (82. M. Matějček [-] ) - L. Kympl [-] , D. Kudela [-] (74. J. Kohout [-] ) , M. Doubek [-] (56. T. Dohnal [-] ) , R. Miřatský [-] - R. Šmíd [-] , P. Hyka [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - K. Pilz [-] , D. Altman [-] , J. Resl [-] , J. Hozák [-] (70. L. Sameš [-] ) - D. Pokorný [-] (81. J. Kamenický [-] ) , P. Vitmajer [-] , T. Formáček [-] (61. T. Vitmajer [-] ) , M. Brož [-] , R. Frélich [-] - M. Mlynka [-] -

ŽK: 38. K. Pilz . ČK: 43. K. Pilz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žaba Jiří - KOVÁŘ Otto, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.