1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V byšickém derby gól nepadl


Branky


0

Sto padesát natěšených diváků se v Byšicích gólu nedočkalo. Hostující hráči Velkého Borku si připsali po prohře v penaltách alespoň bod, který ale v jejich situaci nemůže být dostatečný. Rozhodující kop proměnil Svačina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyložené šance Borku likviduje brankář Schneider

Bez zraněného kapitána Kubišty se museli obejít hostující fotbalisté Velkého Borku, kteří potřebují nutně sbírat body, aby mohli pomýšlet na záchranu soutěže. Úvod tohoto zápasu jim vyšel znamenitě, když v 5. minutě prodloužil Štrupl na T. Krajníka, a ten postupoval zcela osamocen na branku. Brankář Schneider ale vyběhnul a předvedl perfektní zákrok. O pár minut později se situace opakovala - v samostatném nájezdu se objevil Mihalík, ani on ale na brankáře Byšic nevyzrál. Dvě největší šance první půle tak zůstaly nevyužity. Další minuty se nesly spíše v bojovném duchu. Domácí sice zklidnili svou hru a více drželi míč, k ohrožení soupeřovy branky se ale prakticky nedostávali. Ani z ní ale nic nebylo, a tak první půle tak branku nenabídla a skončila výsledkem 0:0.

 

I druhá půle bez gólu - následují penalty

Také ve druhém poločase byly obrany obou celků přesnější než útoky. První velkou šanci si domácí tým vypracoval po obrovském závaru ve velkém vápně Velkého Borku. Hostující obránci se ale obětavě vrhali do střel a nakonec dokázali veškeré nebezpečí zažehnat zblokováním několika pokusů soupeře. Ve druhého poločase po našem špatném vystavování do ofsajdu mohli hosté ze samostatného úniku rozhodnout,ale opět skvělým zákrokem nás brankář vychytal Mihalika. Rozhodnutí měl na svých kopačkách 10 minut před koncem hostující Mihalík, který se dostal do dalšího úniku poté, co domácí ofsajdová past sklapla naprázdno. Se zakončením se ale unáhlil a nechal opět vyniknout brankáře Schneidera. Závěrečnou šanci zápasu měl na své kopačce Štrupl, ke kterému propadl centrovaný míč, z oblasti malého vápna ale přestřelil branku. Šlo se tak do penalt, ve kterých neuspěli hostující Šejnoha a Šimral. A protože domácí střelci se mýlili jen jednou, zůstává bonusový bod v Byšicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Už před utkáním jsme měli problém se sestavou, ze které ze zdravotních důvodů vypadli hned dva hráči, což byl při našem úzkém kádru velký problém. Tohle mělo velký vliv na naši ofenzivní hru. Začátek utkání se nám vůbec nepovedl a dvakrát nás podržel brankář. Na šance zvítězili hosté, na nás byla znát absence Petra Menčla a Jardy Kmocha (hrál 2. poločas se zraněním). Při penaltách se opět zviditelnil Filip Schneider, který dvě chytil a vybojoval nám 2 body.

SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - zraněný kapitán: Do Byšic jsme zajížděli s vědomím důležitosti tohoto utkání a vzhledem k naší situaci nutnosti naplno bodovat. V sestavě jsem chyběl já kvůli ruce v sádře po vykloubení palce z přátelského utkání a J. Kováč, který před pár dny absolvoval operaci kolene. V naší sestavě se premiérově představil nový hráč na pozici stopera L. Šimral. Vzhledem k naší situaci je pro nás pouze bod málo... kluci utkání odmakali a bojovali, v tomto se jim nedá nic vytknout. Škoda neproměněných vyložených šancí, kterých jsme měli asi více. Byl to zápas o jednom gólu, ať z jedné nebo druhé strany. Remíza tedy asi spravedlivá, ale pro nás ztráta.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - V. Slovák [-] (46. J. Kmoch [-] ) , J. Novák [-] , J. Lauda [-] , D. Dobiáš [-] (74. J. Šteiner [-] ) , P. Holina [-] (83. J. Svačina [-] ) , D. Menčl [-] , D. Hemr [-] , P. Svačina [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] (68. D. Procházka [-] ) , Z. Štrupl [-] (90. L. Krajník [-] ) , L. Šimral [-] , P. Šejnoha [-] , M. Mihalík [-] , M. Kočí [-] (46. P. Vokoun [-] ) , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , P. Jeřábek [-]

ŽK: 43. J. Lauda , 70. D. Hemr , 70. J. Čurda , 90. J. Kmoch - 16. J. Paloušek , 81. P. Šejnoha , 84. P. Jeřábek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Martin - TICHÝ Lukáš, MÁJ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.