2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo nevstoupilo do jarní části pravou nohou


Branky


51. P. Stanislav (p.) , 90. A. Ďurinda
0

Domácí Neratovice B si vyšláply na v tabulce lépe postaveného soupeře. Góly padaly až po změně stran, k čemuž domácím pomohl pokutový kop i vyloučení hostujícího Fomina, po kterém hráli hosté téměř celou druhou půli v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Pěkné počasí, ale nepříliš kvalitní trávník - to byly podmínky, které přivítaly fotbalisty v Byškovicích. Od začátku tedy bylo jasné, že se žádný fotbalový koncert konat nebude. Předpoklady se potvrdily a na hřišti zuřil od první minuty urputný boj. Ani zkušená domácí sestava se nevyvarovala laciných ztrát míče a hosté na tom nebyli o nic lépe. Vzruch před brankami tak přinášely především standardní situace. Gól z žádné z nich ale nepadl, a tak můžeme zmínit alespoň situaci důležitou pro další vývoj zápasu - ve 27. minutě viděl z ruky sudího Balíka žlutou kartu hostující Fomin, který na polovině hřiště podrazil soupeře. Jinak nic a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.
 

Vyloučení a penalta pohříbavají naděje Dynama

A zápas by v podobném duchu zřejmě pokračoval až do konce, nebýt situace z 50. minuty, kdy se do vápna dral Palanský a byl podražen Fominem. Pro hosty se jednalo o dvojnásobně nepříjemnou situaci - za prvé se proti jejich brance kopala penalta a za druhé byl faulující Fomin po druhém napomenutí vyloučen. S penaltou si mazácky poradil hrající trenér Stanislav a poslal Neratovice B do vedení. 1:0. V závěru zápasu se hosté i v oslabení pokoušeli o vyrovnání, nebylo jim ale přáno a vyloženou příležitost si nevypracovali. Naopak, v poslední minutě zápasu přidal uklidňující branku Ďurinda, který z úhlu dokázal prostřelit Zavadila na zadní tyč. Upravil tak skóre na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: V dlouho očekávaném prvním soutěžním utkání jarní části soutěže jsme na našem ,,pažitu‘‘ přivítali třetí mužstvo podzimní tabulky, celek Dynama Nelahozeves. Náš podzimní duel skončil smírně, a tak se dal očekávat opět vyrovnaný zápas i v nedělní odvetě. Nám se po nepříliš vydařené zimní přípravě povedlo na tento zápas sestavit mužstvo doplněné o zkušené hráče divizního kádru a v brance nahradil chybějícího Adama dorostenec Šteiner. Po dlouhé době se v soutěžním utkání představil po zranění Radim Novotný, který doplnil náš úzký kádr. Ten oproti podzimu opustil do Kel Dohnal a do Kojetic se vrátil Taňski. Předpoklad o vyrovnaném průběhu zápasu se potvrdil, avšak přítomným divákům moc hezkou podívanou neposkytl. Pro nás je příjemný bodový zisk v úvodním jarním kole povzbuzením před těžkým utkáním v Benátkách. Ty překvapily vítězstvím ve Staré Boleslavi. Čeká nás běhavý soupeř, kterému bychom rádi vrátili podzimní domácí porážku. A určitě se o to pokusíme!




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
D. Šteiner [-] - - J. Drahorád [-] , P. Stanislav [-] , M. Palanský [-] (65. T. Lemarie [-] ) , J. Chrdle [-] , R. Novotný [-] (92. M. Babovák [-] ) , P. Jína [-] , A. Ďurinda [-] , V. Žežulka [-] , M. Zeman [-] , D. Nguyen [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - P. Vágner [-] , J. Jindřich [-] , S. Fomin [-] - M. Šenkýř [-] , Z. Kratochvíl [-] , R. Minařík [-] , J. Holý [-] (56. L. Simon [-] ) , M. Bednařík [-] - M. Pekárek [-] (70. D. Kaplan [-] ) , P. Kobera [-] -

ŽK: 43. D. Nguyen , 74. A. Ďurinda , 78. V. Žežulka , 82. M. Zeman - 27. S. Fomin , 38. J. Holý , 84. M. Bednařík . ČK: 52. S. Fomin .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Balík Martin - GARAJA Miroslav, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.