0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky v Byšicích napravily domácí zaváhání


Branky


0

Jediný gól ze druhé půle zápasu rozhodl o tom, že v Byšicích nezůstane ani jeden bod. Postaral se o něj hostující kanonýr Krýda, který tak způsobil, že se domácích i nadále týkají záchranářské starosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátky jsou aktivnějším týmem

Se snahou odčinit minulý hrubě nepovedený výkon přijeli do Byšic fotbalisté Benátek B. Proti nim se ale postavil soupeř, který v minulém kole dokázal přivézt dva body ze hřiště silného Dynama Nelahozeves. Byšice navíc představily v základní sestavě velkou posilu v podobě Jakuba Zámečníka, který přestoupil ze Slavie Praha. V jejím dresu nastoupoval i v Juniorské lize a naposledy působil v třetiligových Zápech. První půle ale zastihla v lepší pohodě hosty, kteří si lepším pohybem vytvářeli územní převahu. Hrozili také průnikovými přihrávkami skrz domácí obranu, která si ale nakonec pokaždé dokázala poradit, a tak měli největší šanci prvního poločasu domácí. Sudí Kocourek totiž v jejich prospěch nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil domácí střelec P. Menčl. Hostující brankář Levíček ale dokázal střelu vyrazit, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Na Krýdův gól domácí nedokážou odpovědět

Hned ve 49. minutě už se skóre poprvé měnilo, když se hostům podařilo zužitkovat jednu ze svých kolmých akcí, na jejímž konci byl zakončující Krýda. 0:1. Od této chvíle se Benátky zatáhly hlouběji do obranného bloku, kde čekaly na možnosti rychlých a velmi nebezpečných protiútoků. Domácí se začali více dostávat do hry zejména po příchodu Jaroslava Kmocha na hřiště. Nejnebezpečnější byly v jejich podání výborně zahrávané standardní situace, nenašel se ale nikdo, kdo by míč dokázal dotlačit do branky. Také hosté mohli pojistit své vedení v několika případech z rychlého brejku. To, že se to nakonec nepodařilo, je po závěrečném hvizdu mrzet nemuselo.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Nastoupil proti nám mladý, živý, dobře trénovaný tým. Věděli jsme, že soupeř, jelikož je mladý, tak bude i běhavý. Bohužel se v zápase projevila větší fyzická kondice hostujícího týmu. První poločas byl z naší strany ospalý. Soupeř v něm byl běhavější a rychlejší. Hráče jsem upozorňoval na rychlé průnikové přihrávky. Po jedné z nich také padla branka. Poté hosté trošku polevili, stáhli se a začali hrát na brejky. Prostřídali jsme a hru oživili. Řekl bych, že ve druhém poločase jsme měli více ze hry. Výborně jsme zahrávali standardní situace, bohužel to vždy propadlo k hostujícím hráčům, kteří to odkopli. Řekl bych, že jsme měli dvě nebo tři brankové příležitosti, kdy jsme balon nedotlačili do brány. Dokonce náš střídající hráč trefil spoluhráče na brankové čáře. Chybělo nám trošku toho štěstíčka. Paradoxně i ve druhé půli jsme ze soupeřových brejků mohli dostat dva nebo tři góly. I když jsme v té druhé půli byli lepší my, řekl bych, že v konečném součtu byli hosté o ten gól lepší. Z celkového hlediska tedy hosté zvítězili zaslouženě.

SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Zajížděli jsme do Byšic, od kterých nás dělily tři body. Čekali jsme těžký zápas, což se potvrdilo. Byšice mají solidní tým, hřiště v kvalitním stavu. Oproti minulému týdnu všichni naši hráči přistoupili k zápasu zodpovědně. Hráli jsme přesně to, co nás zdobilo v přípravných zápasech i v utkání ve Staré Boleslavi. Byl to přesný opak toho, co jsme předvedli doma s Neratovicemi. Po této stránce jsem spokojený. Na začátku druhého poločasu se nám podařilo vsítit rozhodující branku. I přes některé vlivy jsme zvítězili. Tři body odsud jsou opravdu cenné. Doufám, že kluci poznali, že s podobným pojetím hry se dá v 1.B třídě, jak jsem řekl před čtrnácti dny, porazit kdokoliv.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - J. Zámečník [-] , D. Dobiáš [-] (71. J. Svačina [-] ) , P. Menčl [-] , J. Lauda [-] , P. Holina [-] (61. J. Kmoch [-] ) , J. Novák [-] (86. V. Slovák [-] ) , D. Hemr [-] , P. Svačina [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

SK Benátky nad Jizerou B
V. Levíček [-] - P. Zeman [-] (62. M. Kredba [-] ) , F. Pařízek [-] , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] , J. Kraus [-] (46. J. Mižič [-] ) , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] (82. G. Dunka [-] ) , D. Chaloupka [-] , M. Bonomo [-] , J. Kohl [-]

ŽK: 30. J. Zámečník , 47. J. Lauda - 34. V. Levíček , 58. Š. Krýda , 68. J. Kohl , 90. J. Mižič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - ZOUFALÝ David, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.