6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly si znovu zastřílely


Branky


6. R. Šmíd , 12. P. Hyka , 49. J. Studený , 54. P. Hyka , 64. R. Šmíd , 66. J. Kohout
0

Jen malý odpor kladli v tomto zápase svému soupeři fotbalisté Dynama Nelahozeves. Ti prohrávali již ve 12. minutě o dvě branky a bylo jasné, že to budou mít velmi těžké. Síly na zvrat hosté nenašli, a tak museli skousnout debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kly brzy získávají dvougólový náskok

Dynamu se na jaře prozatím příliš nedaří, a tak byl favorit tohoto zápasu zcela zřejmý - lídr tabulky z Kel, který navíc ještě posílil o zkušeného Jiřího Jeníka. A právě ten se nakonec ukázal být důležitou postavou utkání. Ale popořadě: domácí tým vstoupil do zápasu aktivně a brzy byl za svou snahu odměněn vedoucí brankou. Stalo se tak v 6. minutě, kdy ke střele napřáhl Doubek a Šmíd tečoval míč za záda brankáře Shimana. 1:0. Výborný vstup do zápasu domácí potvrdili i v dalších minutách a ve 12. minutě už byl rozdíl ve skóre dvoubrankový - domácí využili dlouhého autového vhazování Kudely a Hyka hlavou zakončil. 2:0. Zbytek první půle už další branku nenabídl.

 

Další čtyři branky v síti Dynama

Že jsou velkou doménou Kel standardní situace, se opět potvrdilo ve 49. minutě, kdy si na rohový kop Jeníka naběhl stoper Studený a hlavou navýšil skóre. 3:0. O pět minut později pak fotbalovou parádu předvedl Hyka, když se mu podařilo z poloviny hřiště překonat hostujícího brankáře. 4:0. Hosté zcela zřejmě neměli síly na odpor a prakticky se k ohrožení Chaloupkovy brány nedostávali. Pátý gól tak mohl přidat v 64. minutě Šmíd, který zužitkoval další přesnou nahrávku Jeníka. O dvě minuty později pak uzavřel skóre Kohout, který se na hřiště dostal teprve pár minut předem. A asistent? Kdo jiný než Jiří Jeník. Kly tak doma zdolaly Dynamo Nelahozeves vysoko 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Zápas s Nelahozevsí jsme zvládli v pohodě herně i výsledkově. Celých 90 minut jsme měli pod kontrolou a hostující hráči nestíhali naše kombinace. Kluky musím pochválit za předvedený výkon. Nelahozeves byla v tomto zápase neškodná a neměla prakticky žádnou šanci.




Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - D. Kudela [-] (46. T. Sobotka [-] ) , J. Studený [-] (72. J. Danda [-] ) , S. Ondrák [-] , R. Pechar [-] (64. J. Kohout [-] ) - R. Miřatský [-] (39. T. Dohnal [-] ) , M. Doubek [-] , L. Kympl [-] , J. Jeník [-] - R. Šmíd [-] , P. Hyka [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
I. Shiman [-] - J. Jindřich [-] , P. Vágner [-] , R. Lazarchuk [-] - M. Bednařík [-] (46. L. Simon [-] ) , R. Minařík [-] , Z. Kratochvíl [-] , I. Mykulychynskyi [-] (70. S. Fomin [-] ) - M. Pekárek [-] , P. Kobera [-] - J. Holý [-]

ŽK: 76. M. Doubek , 83. T. Dohnal - 15. M. Bednařík , 68. P. Vágner , 88. J. Holý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Martin - TICHÝ Lukáš, MÁJ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.