2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tišice otočily zápas a připisují si první jarní body


Branky


60. M. Novák , 88. J. Pajkrt - 56. O. Šíma
0

Až na pátý jarní pokus se to konečně podařilo a fotbalisté Sokola Tišice bodovali. Ani tentokrát to s nimi po úvodní brance hostujícího Šímy nevypadalo úplně dobře. Domácí ale gólem Pajkrta z 88. minuty dokázaly otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužívají tři velké šance

I přes tři vyloučené hráče v minulém zápase nemohl mít domácí tým Tišic jiný cíl, než konečně na jaře zvítězit. Zápas začali domácí aktivně, z čehož rezultoval samostatný únik Tomana, který však gólem neskončil. Na druhé straně se do šance dostali hosté, kteří hned třikrát pálili ve výborné pozici – dvě střely ale zlikvidoval gólman Hádek a do třetí na poslední chvíli skočil Kopejska. Hosté se snažili prosadit kombinačně, zatímco domácí tým čekal na jejich chyby v rozehrávce a podnikal rychlé brejky. A právě tímto způsobem si před poločasem vytvořil několik šancí - ve 27. minutě po levé straně utekl aktivní Toman a předložil tutovku Fabiánovi, který však nezachoval chladnou hlavu a vysoko přestřelil. O deset minut později se stejně vedlo i Kopejskovi a Šulc ve výborné pozici napálil břevno. Závěr prvního poločasu patřil hostům – nejprve Krýda a po něm i Šíma vyzkoušeli pozornost domácího brankáře, gól ale nepadl.

 

Rozhodnutí přichází dvě minuty před koncem

Také vstup do druhé půle vyšel výborně domácím fotbalistům a ve 47. minutě proletěl výborně zahraný trestný kop Nováka nepovšimnut skrze celé vápno. V 56. minutě se poprvé měnilo skóre – hosté předvedli kolmou akci středem hřiště, na jejímž konci Šíma mezi nohama prostřelil brankáře. 0:1. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat – v 60. minutě ostrý centr Šulce našel přesně hlavu Nováka a gólman Jíra neměl nárok. 1:1. V 73. minutě mohl obrat dokonat Toman, po samostatném úniku ale balón skončil těsně vedle pravé tyče. Na druhé straně se Machka zjevil zcela osamocen na zadní tyči, ale netrefil branku. V 80. minutě pak hosté dokázali vstřelit branku, která však nakonec pro ofsajd nebyla uznána. To vzbudilo na hostující lavičce velkou vlnu nevole, rozhodnutí sudího už ale bylo nevratné. Rozhodnutí tak přišlo v 88. minutě  na druhé straně, když se rozeběhl po pravé straně Fabián, přihrál nezištně Pajkrtovi, který ještě oklamal jednoho z obránců a rozhodl o tom, že tři body tentokrát zůstanou doma. 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Po minulém utkání, ze kterého jsme si odnesli tři vyloučené, jsme se potřebovali dát dohromady hlavně psychicky, což se nám podařilo. V první půli jsme doplatili na naši slabinu, kterou je vstřelení branky. Za druhou půli musím klukům poděkovat, když i za nepříznivého stavu zabojovali a výsledek nakonec otočili. Doufám, že nám to pomůže do dalších bojů o záchranu.

SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Tento zápase bych rozdělil na dvě části. První část je fotbalová. V prvním poločase jsme hráli naši hru s některými chybičkami, kdy jsme soupeři zbytečně darovali míč v naší přípravné fázi. Míč jsme lacino ztratili a soupeře tak pustili do brejkové situace, ze které Tišice nastřelily břevno a dvakrát netrefily bránu. Jinak jsme hráli to, co chceme. Byli jsme silní na míči, kombinovali jsme a neuchylovali se k nákopům od našeho brankáře. Po této stránce bych to viděl, že to byl jeden z našich kvalitnějších zápasů. Ve druhém poločase jsme dokázali vstřelit branku po pěkné akci, kdy naše křídlo velmi dobře naběhlo mezi stopery, obdrželo průnikovou přihrávku a následně náš hráč prostrčil brankáři míč mezi nohy. Poté jsme si ale nepohlídali standardní situaci. To se ale stane. Nemáme tak vyspělé mužstvo ani výškovou převahu, abychom vše uskákali. V 88. minutě soupeř vstřelil druhou branku, po které jsme už neměli dost času ani sílu vstřelit vyrovnávací gól. Ještě bych zhodnotil druhou část tohoto zápasu. V 80. minutě po naši vydařené akci jsme vstřelili branku, zdálo se mi, že hráči soupeře v tuto chvíli rezignovali, sklopili hlavy a s inkasovaným gólem se smířili. Zničehonic ale pomezní rozhodčí zvedl praporek a signalizoval ofsajd. Před zápasem jsme na sebe v kabině apelovali, že se budeme vyhýbat jakýmkoliv komentářům na výroky všech rozhodčí. Předcházející tři zápasy jsme do jejich verdiktů dost často vstupovali a výroky komentovali. Dnes nám ale pomezní rozhodčí v první půli odmával osm ofsajdů, ve druhé půli pak druhý pomezní rozhodčí čtyři ofsajdy! V 80. minutě po zmiňované neuznané brance to ve mně i v mém asistentovi bouchlo a v tuto chvíli přemýšlíme o tom, co bude dál. Za sebe, aniž bych se chtěl vymlouvat, mohu říci, že má dcera slaví patnácté narozeniny a já místo toho, abych s ní byl, jedu na fotbal, obětuji tomu svůj volný čas a pak přijdou takovéto věci, které mi berou sílu v práci s těmito mladými kluky, kteří bohužel musí toto podstupovat. Je to smutné.



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - T. Brzoň [-] - P. Lauda [-] - J. Toman [-] - J. Pajkrt [-] , M. Brodský [-] (54. J. Veselý [-] ) , J. Šulc [-] (90. Š. Karlík [-] ) , J. Šmajda [-] , D. Fabián [-] , M. Novák [-] , T. Kopejska [-] (83. L. Pochman [-] )

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Machka [-] , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] , D. Radosta [-] (46. F. Pařízek [-] ) , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , O. Šíma [-] , M. Štrbík [-] (54. P. Zeman [-] ) , D. Chaloupka [-] , M. Bonomo [-]

ŽK: 53. M. Brodský , 89. M. Hádek - 31. J. Kraus , 72. F. Pařízek , 74. O. Šimek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Stránský Martin - VYHNAL Karel, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.