3:1
(3:1)
23. J. Vodák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Lužci padaly branky jen v první půli


Branky


10. A. Kučera , 18. R. Hromádko , 23. R. Stejskal - 23. J. Vodák (p.)
0

Vše podstatné, co se branek týká, se v Lužci odehrálo již v průběhu prvního poločasu. Již ve 23. minutě platil konečný stav 3:1. Ve druhé půli pak za zmínku stojí vyloučení dvojice hráčů hostujícího Slavoje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v úvodní části poločasu

Do utkání nastoupili domácí opět bez zraněného tvůrce hry Kuchaře a také bez M. Kučaby. Připraven už naopak byl důležitý obránce Lafek. V úvodních minutách byli aktivnější hosté ze Staré Boleslavi a nebezpečnou střelu vyslal Cruz, který však netrefil zařízení. První gól tak padl v 10. minutě na druhé straně, když Kučera pohotově dorazil střelu Hromádka. 1:0. Právě zkušený Hromádko přidal o osm minut později druhou branku, když předvedl pěkný průnik a ještě lepší zakončení. 2:0. Ve 23. minutě však bylo sníženo, když zbytečný faul ve vlastním vápně vyrobil mladý Kerpl a Vodák si s nařízenou penaltou poradil. Lužečtí si ale dvoubrankový náskok vzali zpět prakticky okamžitě - Uher skvěle vybojoval míč a přihrál Stejskalovi, který měl jednoduchou úlohu do odkryté branky. 3:1. Hosté poté měli dvě dobré příležitosti po centrech Bočka, hlavičkujícím hráčům se však nepodařilo míč vtěstnat mezi tyče. Za zmínku stojí ještě Cruzova střela z voleje, s kterou si ale Prislupský poradil.

 

 

 

Dvě vyloučení na straně Slavoje

Úvod druhé půle přinesl velké šance na obou stranách, které ale shodně skončily pouze nastřeleným břevnem, a tak se skóre neměnilo. Slavoj byl aktivnější a dostával se k zajímavým příležitostem zejména v podobě přímých kopů. Jejich rozehrávka se ale vůbec nedařila a míč nejednou skončil vysoko nad domácí brankou. Prislupský také musel zasahovat proti pěkné střele jednoho z hostujících hráčů, což se mu podařilo a udržel tak dvoubrankový náskok. Od 81. minuty byla snaha hostů o vyrovnání velmi ztížena, když červenou kartu za urážky sudího Kocourka obdržel Grafnetr. Na něj navázal v 89. minutě jeho spoluhráč Bláha, který v přerušené hře šlápl na ležícího domácího hráče, a tak se zápas dohrál ve vášnivé atmosféře bez dvou vyloučených hráčů a za stavu 3:1.

 

 



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Uher [-] , P. Tauchman [-] , M. Tauchman [-] , R. Stejskal [-] , P. Kerpl [-] (72. R. Levý [-] ) , J. Lafek [-] - D. Hrdlík [-] (76. J. Kučaba [-] ) , D. Tauchman [-] - R. Hromádko [-] , A. Kučera [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - M. Voženílek [-] , M. Boček [-] , B. Staněk [-] , D. Mikoláš [-] (72. J. Vondra [-] ) - P. Kotas [-] (70. D. Grafnetr [-] ) , A. Nezbeda [-] (60. P. Bláha [-] ) , J. Cruz [-] , J. Novák [-] (79. J. Novák [-] ) - J. Vodák [-] , O. Štěpánek [-] -

ŽK: 57. J. Lafek , 62. P. Tauchman , 80. J. Uher - 39. J. Cruz , 61. J. Novák . ČK: 81. D. Grafnetr , 89. P. Bláha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - ZOUFALÝ David, KOLEČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.