0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice B jediným gólem uspěly v Byšicích


Branky


0

Jedinou branku viděli diváci v Byšicích, kam k derby zavítali neratovičtí fotbalisté. Čekání na přesný zásah trvalo do 72. minuty, kdy se trefil člen A-týmu Rejman. Hosté i přes vyloučení Zemana své vedení udrželi až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez šancí nemohl přinést branku

Trápící se Byšice se v tomto zápase navíc musely obejít bez několika hráčů základní sestavy. I tak ale potřebovaly (nejlépe naplno) bodovat. První půle nabídla sice hodně bojovnosti, ale prakticky žádnou fotbalovou kvalitu. Na obou stranách vládly obrany a oba brankáři se ve svých brankách nudili. Za zmínku stojí snad jen Palanského střela, se kterou si ale domácí brankář Schneider poradil. Na druhé straně se pak domácí tým dostal k nadějné střele z úhlu, která však branku minula. Více toho první poločas nenabídl a téměř stovka přihlížejících diváků tak jistě byla ráda za nadcházející přestávku.

 

 

Tečovanou střelou rozhoduje Rejman

Hosté museli o poločase sáhnout do sestavy a zkušeného Žežulku nahradil mladý Brabec, na hře se ale prakticky nic nezměnilo. Ani jeden z týmů se nemohl dostat k pořádnému zakončení - tedy až do 72. minuty, kdy přišla jako blesk z čistého nebe první (a poslední) branka zápasu. Nikým neatakovaný Rejman, který přišel hostům pomoci z A-týmu, se vydal až před soupeřovo vápno, a protože nebyl nikým atakován, rozhodl se prověřit brankáře svou slabší nohou. Ke smůle Byšic se míč odrazil od zad jednoho z bránících hráčů do protipohybu brankáře, který tak mohl jen sledovat jeho cestu do sítě. 1:0. V 87. minutě se hostům zkomplikovala cesta za udržením své výhry, když byl po nemístném komentáři na adresu pomezního rozhodčího a druhé žluté kartě vyloučen neratovický obránce Zeman. Byšičtí si poté ještě vytvořili několik zajímavých standardních situací, ukázali ale, proč se jim v poslední době nedaří a nedostali se do pořádného zakončení.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Už před utkáním jsme měli problémy se sestavou, k celkem úzkému kádru přibyla i zranění, takže nemohli nastoupit tři hráči základní sestavy. Co se týká Neratovic, tak se jejich sestava odvíjí od toho, kdo přijde pomoci z A-mužstva. Tentokrát to byli Martin Rejman a Jirka Chrdle. Abych řekl pravdu, nevím jak zhodnotit zápas, ve kterém byly jen dvě střely na branku, a to ještě na naší. Byl to spíše bojovný zápas po velká vápna, bez šancí a bez střel a brankáři si asi nejvíce zahráli nohama. Z naší strany nemůžu upřít mužstvu snahu, určitě kluci chtěli, ale v útočné fázi jsme byli bezzubí. Byla hodně znát absence zraněného Kuby Zámečníka. Branku jsme dostali po průniku Rejmana a nešťastné teči. Bohužel. Hráče jsme upozorňoval na to, že Martin bude asi nejnebezpečnější hráč hostí, a to se také potvrdilo. Nebýt této nešťasné teče, tak jsme zápas vyhráli zase na penalty (smích). Dostáváme se do komplikací, kdy se na nás již začali doatahovat soupeři ze spoda,t akže nám nezbývá nic jiného, než začít bodovat. Další pokus máme teď zase doma s Pěčicemi.

FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Že se po velmi dobrých výkonech v minulých zápasech budeme v sobotu trápit i my, bylo pro mě i trenéra velkým překvapením… Hodnocení tohoto zápasu bude vcelku krátké, protože vlastně není skoro co hodnotit. První poločas bylo úplné fotbalové porno v přímém přenosu - naší hře chyběl pohyb, vázla kombinace i přesnost, a tak nadšeně bojující domácí s námi celkem bez problémů drželi krok. Koho za sobotu pochválit? Snad jen naše nejmladší borce Brabce a Babováka. Michal Babovák odvedl ve stoperské dvojici s Jínou spolehlivý výkon a může něco pochytit z jeho zkušeností, Matouš Brabec se prezentoval přesně tím, co od něj trenér chtěl (hodně pohybu a aktivita při napadání domácí rozehrávky), navíc se i zapojil do akce která rozhodla o našem vítězství. Takže jen tak dál mlaďasové! Do zápasu zasáhnul po zranění se na trávníky vracející Kalabiška což je další drobné pozitivum tohoto utkání. Jinak by ale náš sobotní výkon na stabilizovaný tým Lužce, se kterým se v neděli utkáme v přímém souboji o druhé místo v tabulce, k zisku bodů určitě nestačil! Ale to mužstvo určitě ví.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - D. Dobiáš [-] (83. D. Menčl [-] ) , J. Novák [-] , J. Svačina [-] (58. J. Kmoch [-] ) , P. Menčl [-] , J. Lauda [-] , P. Holina [-] , D. Hemr [-] , P. Svačina [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

FK Neratovice-Byškovice
A. Černý [-] - P. Jína [-] , M. Zeman [-] , D. Nguyen [-] - J. Drahorád [-] , J. Chrdle [-] , V. Žežulka [-] (46. M. Brabec [-] ) , M. Babovák [-] - M. Lovíšek [-] , M. Palanský [-] (71. P. Kalabiška [-] ) - M. Rejman [-]

ŽK: 43. M. Zeman , 73. P. Kalabiška . ČK: 87. M. Zeman .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - LACINA Jakub, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.