M. Novák 38. (p.)
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice jsou po další výhře už druhé!


Branky


38. M. Novák (p.) - 4. A. Kiceluk , 28. A. Kiceluk , 58. M. Hubač , 88. A. Kiceluk
0

Zejména hattrick ve vynikající formě hrajícího Kiceluka přispěl k další vysoké výhře Pěčic. Tentokrát to sice nebyla taková kanonáda jako v minulých utkáních, čtyři góly do sítě zachraňujících se Tišic ale stačily na pohodlné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu domácího mužstva

První šanci pěčického Volfa jsme ještě přežili, o dvě minuty později ale už bylo zle – ostrý centr z levé strany vyrazil Polman jen ke Kicelukovi a ten s nabídnutou šancí nepohrdl – 0:1. V 18. minutě stejný hráč nezužitkoval centr Nováka a přestřelil. Vše si ale vynahradil o deset minut později, kdy si naběhl na kolmou přihrávku za naši obranu a zvýšil na rozdíl dvou branek.

 

V 35. minutě se v tutové pozici ocitl Volf, ale minul. Ve 37. minutě nevypustil dlouhý běžecký souboj Šulc, přešel přes obránce a ten jej ve vápně fauloval. Z nařízené penalty se nemýlil Novák a snížil na 1:2. Odpovědět zkusil technickou střelou Kiceluk, naštěstí těsně minul. Ve stoprocentní šanci se po pěkné kombinaci na levé straně ocitl Brzoň, jenž postupoval sám na gólmana Dufka. Ten vytáhl skvělý zákrok a odmítl vyrovnání.

 

Druhý poločas jsme začali náporem, který ovšem k vyrovnání nevedl. A tak udeřilo na druhé straně, kdy rychlý brejk zakončil Hubač – 1:3. Od té chvíle hosté kontrolovali hru a bavili se fotbalem. V 60. minutě technickou střelu nestlačil mezi tři tyče Volf. V 62. minutě sklidil potlesk tribuny kapitán hostí Hubač, kdy zkusil z téměř padesáti metrů překvapit  Polmana, jeho dlouhý pokus skončil těsně vedle.

 

V 70. minutě mohl korigovat výsledek Brodský, ale nejprve jeho střelu srazil obránce na roh a po něm v další šanci přestřelil. V 84. minutě „ukradl“ balón těsně před dobíhajícím Kicelukem Polman. Ten se hattricku přece jen dočkal – v 86. minutě po zákroku na střídajícího Čecha ve vápně proměnil pokutový kop.

 

Autor: Martin Preisler



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
R. Zámečník (trenér): "I přes dvě obdržené branky jsme se i v oslabené sestavě snažili hrát s kvalitním soupeřem rovnocennou partii, a to se nám první poločas dařilo. Klíčovými momenty byla neproměněná šance z konce prvního poločasu a třetí branka v naší síti. Za odvedený výkon se nemusíme stydět a musím klukům poděkovat. K výborné úrovni zápasu přispěla i trojice rozhodčích."




Sestavy


TJ Sokol Tišice
K. Polman [-] - M. Vítovec [-] , T. Brzoň [-] , M. Novák [-] , M. Brodský [-] - T. Prejzek [-] , J. Pajkrt [-] , J. Dokoupil [-] (75. L. Pochman [-] ) , M. Vostřel [-] - J. Šulc [-] (70. J. Štráchal [-] ) , J. Toman [-] (80. M. Hádek [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - O. Novák [-] , M. Heřmanský [-] , J. Flachbart [-] , M. Tůma [-] - M. Hubač [-] , J. Volf [-] , V. Novák [-] (85. A. Čech [-] ) , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] (89. A. Kriška [-] ) , A. Kořínek [-]

ŽK: 79. M. Novák , 82. L. Pochman - 38. M. Tůma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - KOCOUREK Lukáš, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.