5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky díky skvělé první půli rozstřílely DBSK


Branky


4. D. Chaloupka (p.) , 21. Š. Krýda , 24. Š. Krýda , 28. Š. Krýda , 81. M. Kredba
0

Čistý hattrick Krýdy během osmi minut druhého poločasu - to byl hlavní důvod vysoké výhry Benátek B. Domácí si v první půli vypracovali čtyřbrankový náskok, který po změně stran ještě zvýšili a mohou být po výhře 5:0 nadmíru spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu hostujícího týmu

Na půdu mladého a výborně hrajícího týmu Benátek jsme odcestovali bez gólmana Martina Sýkory a zraněných Matouše Nováka, Jana Hrdého, Martina Kalinky a tak nezbývalo než se spolehnout na dorostence, kteří už měli v nohách zápas za dorost i za béčko.

 

Rozestavení se třemi útočníky, díky kterému jsme chtěli ohrozit branku soupeře častěji nežli v uplynulých zápasech, se bohužel v tomto utkání neprojevilo jako správné a tak to vypadá, že problém nebude ani tak v rozestavení, ale někde úplně jinde. Sice první, kdo se dostal do vážnější šance, byl už ve druhé minutě Radek Bartoň, ale domácí gólman mu včasným vyběhnutím míč ukopl, ve 4‘ domácí proměnili penaltu po faulu ve vápně 1:0, v 7‘ se hezkou střelou, kterou brankář Benátek vyrazil na roh, prezentoval Luděk Holub, ve 12‘ dvakrát dobře zasahoval Pavel Urban v naší brance, v 17‘ měl největší šanci Ondra Klíma, ale sám před brankou poslal míč nad.

 

Ve 21‘ se díky naší špatné rozehrávce dostal k míči domácí útočník a bez problémů skóroval 2:0 a ve 25‘ bylo pro domácí opět jednoduchou záležitostí poslat míč do odkryté branky 3:0 a ve 28‘ bylo dílo první půle dokonáno, kdy střela z velkého vápna zapadla přesně k tyči naší branky 4:0. Snaha o zkorigování výsledku byla, ale ani Radek Tomíček ve 33‘ a ani Petr Vynikal v minutě 45, míč do sítě nedostali.

 

Už koncem první půle střídal pro zranění Ondra Klíma, o přestávce ho doplnil Kuba Kasal a v 59‘ musel ze hřiště Luděk Holub. I v takto poslepované sestavě jsme se snažili o vstřelení branky, ale pozorně hrající obrana domácích nás k ničemu vážnějšímu nepustila. Zato na druhé straně se musel činit Pavel Urban v naší brance, který nestačil pouze na branku z 81‘, kdy na malém vápně zůstal zcela osamocen zakončující domácí útočník 5:0.

 

Autor: Luděk Holub



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub: V dalším utkání jsme se opět přesvědčili, o čem fotbal je a jak je třeba se v průběhu sezóny připravovat.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - J. Jäger [-] (46. M. Machka [-] ) , F. Pařízek [-] (46. M. Kredba [-] ) , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] , D. Radosta [-] (82. G. Dunka [-] ) , M. Langšádl [-] , O. Šíma [-] , D. Chaloupka [-] , M. Bonomo [-] (59. M. Šimůnek [-] ) , J. Kohl [-]

Dolnobousovský SK
P. Urban [-] - L. Holub [-] (59. A. Pavliš [-] ) , V. Bíšek [-] , P. Vynikal [-] , P. Kubeček [-] - J. Kasal [-] (46. J. Šolc [-] ) , M. Koštíř [-] , M. Merva [-] - R. Bartoň [-] , O. Klíma [-] (42. T. Šolc [-] ) , R. Tomíček [-]

ŽK: 64. M. Langšádl , 84. Š. Krýda - 38. R. Tomíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Marek Tomáš - STRÁNSKÝ Martin, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.