Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pěčice pokračují v krasojízdě!


Branky


0

Ani další soupeř se nedokázal postavit na odpor rozjetému Sokolu Pěčice. Hosté z Nelahozevse odolávali 40 minut, než je domácí poslali do kolen dvěma brankami. Po změně stran už hosté nenašli sílu na odpor a odváží si bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté čtyřicet minut odolávají

V rozestavení 4-5-1 a s jasným cílem eliminovat ofenzivní sílu domácích, přijeli k zápasu hosté z Nelahozevsi. A v úvodu zápasu jim tato taktika skutečně vycházela - domácí nemohli najít recept na zhuštěnou obranu soupeře a ta tak poměrně v klidu odolávala. První vážnější akcí domácích byla situace, kdy si Král uprostřed hřiště narazil míč a vyslal V. Nováka do úniku. Toho však zastavil milimetrový ofsajd. Právě Novák předváděl velmi zajímavý výkon a dělal hostující obraně velké problémy. Další jeho únik musela obrana Dynama hasit za cenu faulu, následnou standardní situaci ale Hubač namířil jen těsně vedle tyče. Po hodině hry se začalo zdát, že toho má hostující obrana plné zuby - osamocenému útočníkovi se totiž nedařilo udržet míče, a tak se dopředu valil jeden útok Pěčic za druhým. Logickým vyústěním byla situace ze 40. minuty - Novák se protáhl mezi dvojicí obránců, brankář Zavadil ztečoval střelu pouze k dobáhajícímu Kořínkovi, a ten doklepl. 1:0. Ve 45. minutě bylo v Pěčicích ještě veseleji - do hlavičky se krásně opřel stoper Flachbart a zvýšil vedení. 2:0.

 

Po změně stran se projevuje kvalita Pěčic

Dva góly před přestávkou rozhodně nepovzbudily psychiku hostů, a tak se i nadále hrálo téměř výhradně na jednu branku. V 59. minutě se skóre měnilo potřetí - Král uprostřed hřiště ustál tři těžké souboje a přihrál Kořínkovi. Ten před vybíhajícím brankářem ještě posunul Hubačovi, kterému stačilo netrefit vracejícího se obránce. 3:0. Poté si zaútočil i Flachbart, který vyvezl míč, narazil si s Kicelukem a zamířil obloučkem pouze nad branku. V 65. minutě si připsal asistenci i nudící se brankář Dufek, jehož nákop přeletěl stopera a našel rozeběhnutého Kiceluka. Další chybu vyrobil vybíhající brankář, kterému vypadl míč a Kiceluk tak mohl oslavit svůj stý zápas za Pěčice brankou. 4:0. Teprve v 80. minutě se k vážnému ohrožení domácí branky dostali i hosté, ve vápně se hezky otočil Kratochvíl, trefil ale pouze tyč. Poslední branka padla v 84. minutě, když Hubač ze standardní situace stříleným centrem trefil přesně zadní šibenici. 5:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Prvních 35 minut jsme nehráli úplně to, co bychom si představovali, i díky dobré obranné hře hostů. Ale postupem času se začala čím dál víc projevovat naše kvalita a i větší kondice a zápas jsme dovedli k zasloužené výhře.




Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - J. Flachbart [-] , M. Tůma [-] , O. Novák [-] , M. Heřmanský [-] - V. Novák [-] , M. Hubač [-] , J. Volf [-] (68. A. Čech [-] ) , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] (75. V. Valenta [-] ) , A. Kořínek [-] (79. A. Kriška [-] )

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Emmer [-] , P. Vágner [-] - M. Bednařík [-] , J. Holý [-] , Z. Kratochvíl [-] - P. Kobera [-] , M. Pekárek [-] (46. D. Kaplan [-] ) - S. Fomin [-] (60. L. Simon [-] ) , J. Jindřich [-] , M. Šenkýř [-]

ŽK: 72. J. Flachbart - 72. P. Kobera , 82. P. Vágner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Lukáš - JEŽEK Ondřej, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.