5:1
(1:1)
10. P. Kuric
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o šest bodů se odehrál v sobotu v Nemošicích


Branky


33. T. Linha , 47. T. Linha , 60. T. Linha , 71. T. Linha , 85. L. Nevřala - 10. P. Kuric
0

Nemošice deklasovaly Opatovice a přeskočily je v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství bylo výsledkově vyrovnané

Nemošice byly od začátku lepším týmem, za pěkného fotbalového počasí se přišlo podívat na fotbal 60 diváků. Hosté hrozili prakticky jen z protiútoků. Jeden takový jim ale již v 10. minutě vyšel, po úniku středem se prosadil Petr Kuric. Domácí dále přitápěli pod kotlem a odměnou jim bylo vyrovnání v 33. minutě, to když se trefil Linha, o kterém ještě uslyšíme. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Domácí tým zaslouženě přidal k dobrému výkonu i góly

Do druhého poločasu domácí vlétli opravdu po hlavě a hned ve 47. minutě se prosadil ranou pod břevno opět Linha - 2:1. V 60. minutě tento kanonýr kompletuje hattrick, po průniku Zelenky si pohrál s obráncem a v zakončení se nemýlil - 3:1. Svůj střelecký účet uzavřel v dnešním zápase v 71. minutě, když zvyšoval Tomáš Linha již na 4:1. V 85. minutě se ještě trefil Ladislav Nevřala a upravil tak na konečných 5:1, čímž korunoval svůj skvělý výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Nemošice
Petr Dvořák (vedoucí mužstva): Nemošice od začátku diktovaly tempo hry. Po změně stran domácí přidali pod kotlem a ihned se zostra pustili do Opatovic. V domácím týmu pracovali všichni poctivě a neúnavně na nejlepšího střelce Okresního přeboru Linhu (18 gólů). V dresu hostí pochvala pro nestárnoucího Baloga. K parádní fotbalové podívané přispělo bezchybným výkonem i trio rozhodčích.




Sestavy


SK Nemošice
P. Dufek [-] - M. Vítek [-] , T. Hofman [-] , L. Nevřala [-] , J. Zelenka [-] , J. Jukl [-] (74. T. Cimburek [-] ) , M. Večeřa [-] , J. Javůrek [-] , J. Šimek [-] , T. Linha [-] , P. Pavlíček [-]

AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - R. Richter [-] , J. Hladík [-] , T. Víša [-] , M. Křovák [-] (86. P. Diviš [-] ) , H. Bartoníček [-] (57. T. Nový [-] ) , P. Kuric [-] , J. Balog [-] , J. Richter [-] , V. Jičínský [-] , T. Krsek [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nekvapil David - HAMRNÍK Miroslav, ROKYTA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.