1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bohdaneč nedokázala porazit Dašice


Branky


0

Domácí Bohdaneč přivítala na své půdě Dašice, vyhrát nedokázala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích proměněna v gól

Domácí Bohdaneč v čele s výborně hrajícím Sadílkem nastoupila povzbuzena vysokým vítězstvím na hřišti Přelovic proti na jaře se trápícím Dašicím. Domácí od začátu zápasu drželi míč na svých kopačkách trpělivě kombinovali, ale gólové přiležitosti si nevytvářeli. Až ve 22. minutě se dostal po chybě obrany hostů do slibné příležitosti Peleška, ale trefil pouze brankáře Černohubého.

 

Zápas měl stále stejný obrázek, domácí kombinovali, ale bez efektu. Ve 42. minutě se však po skvělé přihrávce Libora Flekra dostal do obrovské šance Sebastián Kvapil a uklidil krásně míč k pravé tyči - 1:0. Do poločasu už jsme další zajímavou akci ani příležitost neviděli a tak poločasový stav byl 1:0, díky trefě Sebastiána Kvapila z dvaačtyřicáté minuty.

Vyrovnávací gól hostů a zmar domácích

Do druhého poločasu musela Bohdaneč udělat první vynucenou změnu, v závěru první půle se zranil Peleška a toho vystřídal Jakub Musil. V 52. minutě přišel pro domácí další nešťastný okamžik, Sadílek po sobuboji špatně spadl a s bolestivou grimasou se také z hřiště poroučel, vystřídal ho domácí trenér a hráč v jedné osobě Filip Uhlíř. O pět minut později se po krásné průnikové přihrávce Ladislava Křížka do úniku dostal Václav Morávek a brankáře Tomáše Jezdinského překonal - 1:1.

 

Poslední půlhodina nenabídla příliš pohledný fotbal, domácím znatelně scházel Sadílek, který je u většiny útočných akcí základním kamenem. Do gólové příležitosti se v 77. minutě dostal Tomáš Virt přehodil brankáře Černohubého, ale míč skončil vedle branky. Další šance už jsme se na hřišti v Bohdanči nedočkali. Oba týmy si tak ze zápasu odnesly bod.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
T. Jupa (sekretář): V prvním půli byli domácí lepším týmem, ale proti výborně bránícím hostím se dokázali prosadit až v závěru poločasu. Ve druhé půli se hra vyrovnala a byl to boj bez šancí. Hosté srovnali z rychlého protiútoku. Domácí už nedokázali reagovat.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - D. Klement [-] , T. Virt [-] , L. Flekr [-] , J. Kopřiva [-] - S. Kvapil [-] , R. Strejček [-] (76. Z. Žurek [-] ) , V. Sadílek [-] (53. F. Uhlíř [-] ) , D. Voženílek [-] - J. Baldrych [-] , P. Peleška [-] (46. J. Musil [-] ) -

Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - M. Hora [-] , L. Vajer [-] , P. Kašpar [-] , J. Englich [-] - D. Šibal [-] , A. Vinař [-] , J. Vajer [-] , M. Polák [-] , V. Morávek [-] - L. Křížek [-] -

ŽK: 70. R. Strejček , 80. J. Musil - 85. D. Šibal , 87. A. Vinař .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pavlas Jan - ROBOVSKÝ Jan, BINDER Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.