3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zvládli své utkání proti Přeloučské rezervě


Branky


0

 Dva sousedy v tabulce dělil před zápasem pouhý bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli první půli lépe

Domácí vstoupili do utkání v pozměněné sestavě, kvůli karetním trestům. Hostující Přelouč toho náramně využila, když vstoupila do utkání aktivněji a diktovala tempo hry. Domácí útočili především po levém křídle, kde operoval domácí Ladislav Nevřala, který z počátku své šance neproměnil. Svou šanci proměnil však v minutě 28. kdy se prosadil po samostatném úniku přes půl hřiště. Poté se domácí tým věnoval pozornému bránění a po ztrátě hostí ve středu hřiště přišla krásná přihrávka Vítka na Zelenku, který do odkryté branky stanovil poločasový výsledek na 2:0. Do poločasu se skóre němenilo a tak se šlo za stavu 2:0 pro domácí do šaten.

Domácí si vítězství pojistili ještě jedním gólem

Přelouč byla i nadále aktivnější a snažila se s výsledkem něco udělat. Velkou spoustu šancí však sama nedotáhla do zdárného konce nebo je vychytal skvěle chytající Petr Dufek. Domácí tým i nadále bránil a využíval možností k brejkům. Většina z nich nedopadla zdárně, až na ten z 80.minuty, kdy střelec první branky Nevřala utekl uplně všem kromě svého spoluhráče Hofmana, který po sprintu dokázal míč usměrnit do prázdné branky. Utkání se poté již jen dohrávalo a skončilo tedy 3:0 pro domácí Nemošice.



Ohlasy k zápasu


SK Nemošice
SK Nemošice: Začali jsme nervózně a nedařila se nám kombinace, po změně stran se Přelouč sympaticky snažila s výsledkem něco udělat, ale byli jsme to my, kdo vstřelil gól. Kvalitní utkání bezchybně odřídilo trio rozhodčích.




Sestavy


SK Nemošice
P. Dufek [-] - M. Vítek [-] , M. Večeřa [-] , V. Kostka [-] , T. Hofman [-] , L. Nevřala [-] , J. Zelenka [-] , J. Bratršovský [-] (65. D. Řezníček [-] ) , J. Javůrek [-] , J. Šimek [-] , P. Pavlíček [-]

FK Přelouč B
J. Marek [-] - P. Volejník [-] , F. Koch [-] , M. Beránek [-] , M. Štainer [-] , F. Kosek [-] , M. Pištora [-] , M. Školník [-] , M. Beránek [-] , M. Kačírek [-] , A. Havlas [-] (46. J. Linhart [-] )

ŽK: 52. J. Javůrek - 23. M. Beránek .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: Oulický Václav - LOUVAR Jakub, MARKL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.