3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemošice zdolaly Bohdaneč


Branky


0

Nemošice podruhé v sezóně obraly Bohdaneč o všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup do zápasu v podaní hostů

O střed tabulky hrající Nemošice přivítaly na své půdě druhou Bohdaneč, která se může pyšnit skvělou formou. Domácí tak vůbec nečekal lehký zápas, ale právě naopak, pokud dnes chtěli bodovat museli podat nadstandartní výkon. Vstup do zápasu se vydařil hostujícím borcům. Už ve 3. minutě se po krásné střele Uhlíře dostali do vedení - 0:1. Snový začátek pro hostující Bohdaneč. Domácí se však dokázali vzpamatovat z rychlého gólu se oklepali a z první výraznější gólové šance dokázali skórovat, v 21. minutě se prosadil domácí střelec Tomáš Linha - 1:1.
O dvě minuty později dokonce dokázali domácí stav otočit. Ve vápně se pohotově zorientoval Jan Zelenka a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 2:1. Do poločasu se již skóre nezměnilo a domácí tak po prvním dějství vedli o jednu branku.

Drama a rozhodnutí v závěru

Stejně jako do prvního poločasu, tak i do druhého Bohdaneč opravdu vlétla. Ve 48. minutě nepovedený centr Molka zapadl do brány za překvapeného Dufka a bylo opět vyrovnáno - 2:2. Poté byli výrazně aktivnější papíroví favoriti z Bohdanče a domácí hrozili hlavně z protiútoku. Právě protiútok se stal hostům osudným a to ten z osmdesáté minuty, kdy unikl Ladislav Nevřala a poslal domácí tým do vedení - 3:2. Domácím se podařilo vedení uhájit a berou tak velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Nemošice
SK Nemošice: Od začátku zápasu se odehrávala bitva o střed hřiště, ve které měli mírně navrh hosté, kteří nechytatelnou střelou Uhlíře ve třetí minutě otevřeli skóre. Nemošice nezůstaly pozadu a v rozmezí tří minut otočily výsledek zkušeným střelcem Linhou a pohotovým Zelenkou na poločasových 2:1, když ještě Sadílka z opakované penalty vychytal Dufek. Po změně stran nepovedeným centrem, který zapadl za překvapeného Dufka vyrovnal Molek. Poté Nemošice přenechaly iniciativu hostím a hrozily z rychlých protiútoků. Z několika velkých šancí proměnil svůj únik zkušeně Nevřala a opět obral Bohdanečské o body stejným výsledkem jako na podzim na jejich hřišti. Pochvala pro trio vynikajících rozhodčích a Linhu, ze kterého musí mít v Bohdanči vyrážku, protože jim v tomto ročníku nadělil již 4. branky.




Sestavy


SK Nemošice
P. Dufek [-] - T. Hofman [-] , M. Večeřa [-] (91. D. Řezníček [-] ) - L. Nevřala [-] , J. Javůrek [-] , J. Zelenka [-] - T. Linha [-] - M. Vítek [-] , M. Vaculík [-] , J. Šimek [-] , P. Polanecký [-] (89. P. Topolský [-] )

SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - J. Kopřiva [-] , Z. Žurek [-] (85. M. Fistr [-] ) , J. Baldrych [-] , D. Klement [-] - T. Virt [-] (46. D. Voženílek [-] ) , V. Sadílek [-] , F. Uhlíř [-] (88. D. Vítek [-] ) , M. Molek [-] - S. Kvapil [-] , J. Musil [-] -

ŽK: 36. J. Zelenka , 90. T. Linha - 88. J. Musil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rambousek Josef - MENCL Jan, OLAJOS Viliam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.