M. Tůma 3.
R. Kafka 43.
M. Kvíz 58. (vl.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec pokračuje ve spanilé jízdě


Branky


3. M. Tůma , 43. R. Kafka , 58. M. Kvíz (vl.)
0

Městec Králové je tuto sezónu takřka k nezastavení. Sbírá jedno vítězství za druhým, míří za postupem a ve výborných výkonech pokračoval i proti minulý rok tak silné Kostelní Lhotě. Doma ji v roli favorita porazil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úniky po křídlech vynesly dva góly

Do zápasu lépe vstoupili favorizovaní domácí. Před více než stovkou fanoušků drželi od úvodního hvizdu sudího Milana Karlíka míč především na svých kopačkách a aktivně se s ním vydávali k brance střežené Jiřím Máchou. Kvalitní brankář lovil míč ze sítě již ve třetí minutě. To se povedl záložníkovi Martinu Tůmovi únik po křídle a následně i střela mezi protihráči.
Domácí se s jedním gólem samozřejmě spokojit nechtěli a nadále projevovali útočné choutky. Utkání měli pod kontrolou a jejich gólman Pavel Hampl si jen zřídka sáhl na míč. Druhá branka přišla až v samém konci poločasu a opět se o ni postarali aktivní domácí. Z křídla přišla zpětná přihrávka přesně na hranici šestnáctky hostí, kde se do balónu opřel Roman Kafka a dostal míč mezi blokujícími hráči k tyči. Domácí tak v poločase vedli o dva góly.

Velenského aktivita opět přinesla ovoce

I po přestávce domácí jasně dominovali. Soupeř vystřídal, ale ani Martin Buk jeho hru příliš neosvěžil. Kostelní Lhota se tak nadále většinu času bránila soupeřovým útočným snahám a sama se dopředu dostávala spíše zřídka, a to především nakopávanými balóny. Městec Králové si nevytvářel tolik šancí jako obvykle, ale mohl hrát s klidem a nakonec třetí branku přidal. V ofenzivě opět zapracoval neúnavný kapitán Miroslav Velenský. Jeho přihrávka sice žádného spoluhráče nenašla, ale litovat toho Velenský nemusel, jelikož si míč do vlastní branky smolně srazil obránce Michal Kvíz. Zbylá půlhodina se dohrála spíše v klidu. Městec doma udržel další tři body, na čemž měl tentokrát největší zásluhu stoper Jaroslav Blažek. V defenzivní fázi působil takřka bezchybně a zároveň se neúnavně vydával dopředu, díky čemuž si připsal i asistenci. 



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: S výsledkem jsme samozřejmě spokojení. Udrželi jsme tři body doma a předvedli jsme skvělý výkon od začátku do konce. Neměli jsme tolik šancí jako jindy, ale Kostelka se trápí a byla možná i ráda, že dala dohromady jedenáct hráčů a pár náhradníků. Dokázali jsme tak i díky tomu vstřelit tři branky. Pochválit dnes musím především obránce Blažka, který zvládal kromě svých povinností i skvěle doplňovat útok.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - R. Kafka [-] (66. T. Novák [-] ) , R. Tyl [-] , J. Blažek [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Křovina [-] , M. Jizba [-] , L. Táborský [-] (56. P. Novotný [-] ) - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] -

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Machačný [-] , T. Andrle [-] (21. D. Oliva [-] ) , L. Bláha [-] , M. Kvíz [-] - M. Sládek [-] , M. Šendera [-] , M. Drobný [-] (46. M. Buk [-] ) - D. Hovorka [-] , V. Fink [-] - D. Rýgr [-]

ŽK: 16. L. Bláha .
Hráči zápasu: J. Blažek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Karlík Milan - KUBELKA Karel (N), PAVLÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.