Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec si připsal další snadnou výhru


Branky


0

Městec Králové míří za postupem a do každého zápasu jde s touhou po zisku tří bodů. Ty díky dobrým výkonům obvykle skutečně získává, nejinak tomu bylo i v Seleticích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městec dal dva góly za dvě minuty

Lídři tabulky jeli do Seletic s tím, že by i remízu brali jako porážku. Nastoupili v silné sestavě a před sedmdesátkou diváků od prvních minut hráli kvalitní fotbal, jímž dokazovali, proč vedou tabulku. Zápas měli hosté pod kontrolou, brankář Pavel Hampl si na míč takřka nemusel šáhnout. Naopak Jan Sobota měl plné ruce práce. Útok hostí jej zaměstnával jednou střelou za druhou, efektivita útoku byla však do třinácté minuty nulová. Již v první minutě se hostující útočníci dostali do dvou tutovek, no tu svou proměnil až záložník Martin Tůma, který mezi třemi obránci na kraji vápna střílel z první. Po pouhých několika desítkách vteřin vedl Městec již o dvě branky, když si útočník Miroslav Velenský taktéž na kraji vápna zpracoval dlouhý balón a dobře vystřelil. Hosté sevřeli Seletice na jejich vlastní polovině a neúnavně pokračovali ve své aktivitě. Sice měli zápas ve své režii, ale na třetí gól čekali až do závěru poločasu, kdy se mezi třemi obránci porsadil na pravé straně střelec Lukáš Kubelka. Svého malého úspěchu se z ojedinělé šance stihli dočkat i domácí. Gól do šatny Městci vstřelil hlavou po standardní situaci obránce Lukáš Kulhánek. Do kabin se tak šlo za stavu 1:3.

Kafka zkušeně přehodil gólmana

Městečtí neústávali ve své aktivitě ani po přestávce. V defenzívě byli jistí, vyráželi dopředu a dostávali se ke střelbě. V padesáté minutě tak opět vedli o tři branky, o což se postaral obránce Roman Kafka. Až ze své původní pozice se samostatně vydal do rychlého protiútoku, po němž zkušeně přehodil brankáře Jana Sobotu. Diváky ve druhé půli nepotěšila jen tato pohledná branka, ale hra celkově. Hrálo se totiž nahoru dolů a bylo na co se dívat. Domácím fanouškům mohlo kazit kromě očekávatelného výsledku náladu jen to, že se jejich oblíbenci nedostávali k mnoha střelám. Zápas se tak dohrál ve vysokém tempu a nepřinesl překvapení, když jasný favorit zvítězil o tři branky. O městecké vítězství se nejvíce zasloužili Hampl, Kafka a pravý bek Táborský, který běhal u postranní čáry poctivě mezi oběma šestnáctkami.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Jeli jsme pro tři body, s výsledkem i předvedenou hrou jsme samozřejmě spokojení. Ačkoli jsou Seletice silné, zápas jsme měli celý pod kontrolou. Ve druhé půli se sice hrálo nahoru dolů, ale my jsme si vypracovali mnohem více šancí. Pochválit musím hlavně Ladislava Táborského.



Sestavy


Seletice
J. Sobota [-] - Z. Vlach [-] (59. P. Vlasák [-] ) , M. Brtek [-] , M. Najman [-] , L. Kulhánek [-] - Š. Verner [-] , J. Čejka [-] (46. J. Čepek [-] ) , V. Plecitý [-] , D. Vrchota [-] , O. Kraus [-] , V. Klepač [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - J. Blažek [-] , O. Černovský [-] , P. Novotný [-] , R. Kafka [-] - L. Táborský [-] , M. Tůma [-] (76. O. Janouch [-] ) , M. Jizba [-] , M. Křovina [-] (82. P. Kopecký [-] ) - L. Kubelka [-] (87. T. Novák [-] ) , M. Velenský [-] (73. M. Hradečný [-] ) -

ŽK: 34. M. Brtek , 40. V. Klepač - 90. O. Černovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Černý Martin - SOUKUP Petr (N), HRADEČNÁ Dana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.