1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kovanický předseda vychytal čisté konto v zápase o šest bodů!


Branky


0

V důležitém utkání týmů z konce tabulky zvítězily domácí Kovanice, když jedinou branku zápasu vstřelil zkušený Josef Černý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujala se až střela z dálky

Před utkáním, které bylo pro obě mužstva hodně důležité v boji o udržení se v okresním přeboru, se musely Kovanice zabývat vážným problémem, když neměly k dispozici brankáře. Mezi tři tyče nakonec nastoupil přímo sám předseda klubu, Daniel Dvořák, který dříve aktivně chytával. Další problém mohlo představovat i počasí, na hřiště se dokonce snášely kroupy a vytvářely těžké podmínky, které ovšem nezabránily utkání v odehrání a padesátce fanoušků v poctivém fandění. V prvním poločase mohli příchozí sledovat opravdu vyrovnanou hru, ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvořit větší tlak a šancím museli čelit oba brankáři, před nimiž některé střely po bahnitém terénu nepěkně skákaly. Trvalo to půl hodiny, než padla první branka. Vstřelil jí zkušený, 44letý domácí kapitán Josef Černý, který napřáhl z velké dálky a nádherně prostřelil Ladislava Týmu. I po úvodní brance hra pokračovala velmi vyrovnaným způsobem, a tak druhý gól před přestávkou nepadl.

Zraněný Kukla musel střídat

Do druhé půle nastoupila obě mužstva beze změn, což příliš neprospělo ve snaze o vytvoření tlaku. Ten si nadále nedokázala vytvořit ani jedna strana. Vedoucím Kovanicím však přitížilo vynucené střídání v 63. minutě, když musel zraněného Petra Kuklu, klíčového hráče mužstva, střídat Radek Bulíř. Absence tradičně nejlepšího hráče domácím uškodila, rázem museli čelit četnějším útokům soupeře, který vycítil šanci. Daniel Dvořák si tak musel vzpomenout na své brankářské umění a po delší době vytáhnout pořádné množství reflexivních zákroků. Poradil si skvěle, udržel čisté konto, jímž se Kovanice nemohly chlubit již dlouho. I díky předsedovu úctyhodnému výkonu tak Kovanice získaly tři body a dostaly se právě před poražené Kostomlaty, což pořádně zamíchalo záchranařskými boji.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout: S výsledkem jsme spokojení, získali jsme tři body v utkání, které pro nás mělo dvojnásobný význam, jelikož jsme se díky němu dostali právě před poražené Kostomlaty, další tým ohrožený sestupem. Po dlouhé době jsme navíc udrželi čisté konto. Největší zásluhu na našem vítězství mají zkušení Dan Dvořák a Pepa Černý, ale poslední půl hodinu jsme prokázali sílu celého kolektivu.




Sestavy


FK Kovanice
D. Dvořák [-] - J. Jelínek [-] , Z. Gajdoš [-] , P. Kukla [-] (63. R. Bulíř [-] ) , T. Černý [-] , J. Černý [-] , O. Kubina [-] , A. Hobort [-] (68. M. Bureš [-] ) , T. Mataj [-] , P. Suchý [-] , P. Kopecký [-]

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - T. Dvořák [-] (83. T. Novák [-] ) , J. Pata [-] (72. M. Zinek [-] ) , L. Vorlíček [-] , M. Pavlíček [-] , K. Neagu [-] , M. Zalabák [-] , P. Dvořák [-] , T. Houdek [-] , P. Janata [-] , J. Novák [-]

ŽK: 70. T. Černý - 34. T. Houdek , 70. T. Dvořák , 83. M. Zinek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Wolfram Pavel - STRÁNSKÝ Marek (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.