Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tůma s pěti kanadskými body řídil městeckou jízdu


Branky


0

Městec nadále vede tabulku a předvádí suverénní výkony, neměl by si však raději dovolit žádné klopýtnutí, jelikož Ostrá B si na postup a případné první místo v přeboru také brousí zuby. Tentokrát svou tříbodovou misi splnil Městec náramně, poměrně silné Semice B smetl 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólostroj se rozehříval pomalu

Do zápasu před stovkou domácích příznivců nastoupilo vedoucí mužstvo tabulky bez čtyř zraněných hráčů základní sestavy. Trenér Milan Švábenský ani jeho svěřenci se však těmito problémy nechtěli nechat zaskočit a svůj cíl, tříbodový zisk, nijak neměnili. Od úvodních minut k obě obě mužstva přistupovala s určitou dávkou respektu. Domácí očekávali kvalitního soupeře a hráli s pokorou. Projevu obou mužstev chyběla větší dávka aktivity, pohybu i důrazu. Hrál se spíše špatný fotbal a především domácí zaostávali za očekáváními. Ani si nevytvořili mnoho šancí, až po půl hodině hry s jednou uspěli. Na kraji šestnáctky si posunul míč záložník Martin Tůma a prostřelil gólmana Petra Málka. Městec Králové tak v poločase vedl, hosté mu však byli vyrovnaným týmem a mohli stále věřit v bodový zisk.

Tůma zvládl čtyři asistence za poločas

Během poločasové přestávky promluvil trenér Švábenský svým svěřencům do duše a na jejich herních projevu během druhé půle to bylo znát. Mužstva se vrátila na trávník bez střídání a domácí na svého soupeře vlétli velmi aktivně. Již šest minut od konce přestávky načechral Tůma centr pro předstopera Martina Hradečného, který hlavou zvýšil městecké vedení. Po pěti minutách se opakovala naprosto shodná situace, Tůma centroval a Hradečný hlavou překonal brankáře. Hra domácích se celkově hodně zvedla a dostávali se do mnoha šancí. Další proměnil snadnou dorážkou po Tůmově úniku po straně a přesném pasu Lukáš Kuelka. V poslední desetiminutovce již hosté působili odevzdaně a Městec pálil každou chvíli. Ještě se tak mohly uchytit střely Romana Kafky a Lukáše Kubelky. Městec zvítězil 6:0, přičemž se hlavním hrdinou bezpochyby stal Tůma, který si připsal gól a čtyři asistence. Za zmínku stojí také stoper Novotný, který devadesát minut předváděl kvalitní výkon, ačkoli si již v paté minutě rozsekl v souboji hlavu.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Očekávali jsme dobrého soupeře, přistoupil jsme k němu s pokorou a odehráli jsme velmi špatnou první půli bez pohybu a dravosti.O přestávce přišla promluva a kluci se zvedli, nakonec zápas odehráli hodně dobře a získali jsme zasloužené tři body.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - P. Novotný [-] , T. Novák [-] , R. Tyl [-] , M. Hradečný [-] - M. Jizba [-] (75. P. Kopecký [-] ) , M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , R. Kafka [-] , O. Janouch [-] (63. M. Křovina [-] ) - L. Kubelka [-] -

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - D. Houška [-] (65. P. Langer [-] ) , M. Parýzek [-] , L. Jelínek [-] , J. Bošina [-] - M. Bubeník [-] , V. Semrád [-] (70. P. Navrátil [-] ) - J. Vavřík [-] - Š. Bříza [-] , S. Oliinyk [-] , M. Machala [-] (65. K. Březina [-] )

ŽK: 79. M. Křovina - 22. M. Bubeník , 63. V. Semrád .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - HRADEČNÁ Dana (N), KAVKA Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.