4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec prohrál v Rožďalovicích 4:0 a pustil Ostrou na první místo!


Branky


35. P. Mažári , 54. J. Najmon , 55. L. Dont , 64. D. Hora
0

Městec Králové odehrál takřka celé jaro s dvoubodovým náskokem na druhou Ostrou B. Ve čtvrtečním ExpertTipu se tak mohlo zdát hodně bláznivé, když nejlepší hráč 21. kola, bek Rožďalovic Lukáš Dont, prohlásil, že jeho mužstvo lídra tabulky smete 3:0. Nakonec se však ukázalo, že sebe a své spoluhráče ještě podcenil!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městec zahodil penaltu nevídaným způsobem

Šlágr kola sledovalo sedmdesát diváků, kteří očekávali kvalitní fotbal. Ten byl vskutku nadstandardní z obou stran, domácí začali dobře a pohybem lídra tabulky výrazně předčili. Snažili se aktivity využít i k ohrožení soupeřovy brány, se střelami si však dokázal Pavel Hampl úspěšně radit. V první tutovce zápasu se nakonec ocitli hosté, když v jejich prospěch sudí Jakub Kubečka odpískal poměrně přísnou penaltu. Proti ní nakonec nemusel brankář Jiří Kumstýř ani zasahovat, jelikož si nepozorný exekutor po hvizdu rozhodčího míč ještě posunul rukou, a tak svůj tým o penaltu připravil. Skóre se otevřelo deset minut před koncem první půle, a to zásluhou domácího hráče s číslem 7, Patrika Mažáriho, který po straně krásně přešel přes tři soupeře a posléze zakončil podél brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0, když Rožďalovice ukázaly svou sílu na domácí půdě.

Hosty skolily individuální chyby

Do druhého poločasu nastoupili hosté beze změn, ovšem s cílem zlepšit pohyb a přinejmenším vyrovnat. Ve své snaze hnát se dopředu však Městec musel otevírat obranu, čehož domácí dokázali rychlými protiútoky využívat. V 54. minutě městeckému brankáři vypadl po rohovém kopu míč, který následně dopravil do sítě Jakub Najmon. Netrvalo to ani minutu a diváci viděli další městeckou hrubici potrestanou gólem. Tentokrát si stoper nechtěně šlápl na míč a Lukáš Moravec (v zápise je chybně Lukáš Dont) navýšil vedení rozjařených Rožďalovic. Nalomení hosté byli pozdě v soubojích a téměř se nedostávali dopředu. Ve své největší šanci trefili břevno. Skóre uzavřel svým gólem na 4:0 kanonýr Dominik Hora, opět po velké městecké chybě. Na konci utkání byla v obou táborech zcela rozdílná nálada, zatímco domácí se ocitli v euforii, hostům chyběl důvod k úsměvu.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Tomáš Hojsák: Jsme velmi spokojení, samozřejmě. Obě mužstva hrála nadstandardní fotbal, který se musel líbit. Mažári hezky otevřel skóre, ve druhé půli Městec otevřel obranu, na což se nám podařilo reagovat dalšími góly z brejků. Jde o velké vítězství.

Městec Králové
Milan Švábenský: Soupeř je doma silný, těžké utkání jsme očekávali. Začali jsme však hůře než domácí, kteří byli pohyblivější a bojovnější a následně potrestali naše chyby a laxnost. Chyby, jaké jsme dnes předvedli, jsem snad ještě neviděl, natož aby se udály během několika málo minut. Ostrá šla v tabulce do vedení, my jsme však stále na postupové pozici a jedeme dále.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Valeš [-] (20. D. Mašek [-] ) , P. Mažári [-] (68. F. Veselý [-] ) , M. Najmon [-] , L. Moravec [-] (78. M. Jantač [-] ) , J. Hojsák [-] , L. Dont [-] , T. Havlík [-] (86. J. Veselý [-] ) , J. Najmon [-] , D. Hora [-] (84. J. Žoha [-] ) , T. Pavel [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] (75. T. Novák [-] ) , J. Blažek [-] (37. R. Tyl [-] ) , P. Novotný [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , M. Jizba [-] , R. Kafka [-] - M. Velenský [-] , L. Kubelka [-] (66. M. Křovina [-] ) - L. Táborský [-]

ŽK: 30. J. Hojsák , 36. L. Dont , 42. D. Hora , 52. L. Moravec , 81. M. Jantač - 52. O. Černovský .
Hráči zápasu: L. Moravec , J. Hojsák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kubečka Jakub - ČERNÝ Martin, HLAVIČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.