4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jizba s Tůmou přihrávali, Kubelka pálil


Branky


0

Městec v minulém kole prohrál na půdě Rožďalovic 4:0, což jej stálo dosavadní dvoubodový náskok před Ostrou na prvním. Do konce sezóny si tak roli stíhajícího druhého mužstva tabulky může zkusit i Městec a bude ještě zajímavé sledovat, jak tento dostih dopadne. V tomto kole neztratilo ani jedno z mužstev, když Ostrá vyhrála vysoko 5:2 a Městec 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městec trápí početná marodka

Před zápasem, který sledovalo i přes tropické teplo sedmdesát diváků, se musel domácí trenér Milan Švábenský vypořádat s absencí klíčových hráčů. Kvůli zraněním nebyli pro zápas k dispozici rovnou čtyři fotbalisté, početná marodka se navíc během prvního poločasu ještě rozrostla o obránce Tomáše Nováka a Ladislava Táborského. 
Favorit tak do zápasu vstoupil v neobvyklé sestavě doplněné hráči B týmu, přesto se mu dařilo. Držel míč a působil jako o trochu lepší tým. Libice během prvních deseti minut dvakrát trefily brankáře, na druhé straně se v prvních dvou tutovkách ocitl Kubelka, naložil s nimi ovšem trestuhodně. Nakonec to byl on, kdo v devatenácté minutě ze svého třetího pokusu otevřel skóre. Domácí měli i nadále nad svým soupeřem mírnou převahu, druhý gól však nesvstřelili, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0. 

Ve druhé půli hosté odpadli

Do druhého poločasu nastoupil Městec se dvěma vynucenými střídáními, která proběhla už v první půli, když museli na hřiště kvůli zraněním Táborského a Nováka Kopecký s Krejčím, který přišel jako výpomoc z B týmu. I v takto pozměněné sestavě Městec dokázal ve druhém poločase strhnout zápas na svou stranu. Jeho hráči soupeře jasně předčili fyzickou kondicí i chutí hrát. Kafka létal na pozici levého beka nahoru dolů, Jizba s Tůmou vymýšleli jednu kreativní přihrávku za druhou a Kubelka z nich těžil. Za zápas se nakonec ocitl snad v deseti obrovských brankových příležitostech, z nichž čtyři proměnil. Navrch rozezněl tyč a vsítil další gól neuznaný kvůli ofsajdu. Libice po hodině hry, kdy už prohrávaly o čtyři branky, působily naprosto rezignovaně, přesto popáté neinkasovaly. Městec díky vysokému vítězství nadále živí šance na vítezství v přeboru.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: V první řadě chci poděkovat Krejčímu a Sabóvi z B týmu, bez nichž bychom dnešní zápas vůbec nemohli takto sehrát. Na zranění jsme se nechtěli vymlouvat a jsem rád, že jsme složili jedenáctku a měli jsme i hráče na střídání. Chyběl nám klid v koncovce, mohli jsme vyhrát daleko větším rozdílem. Hlavně ve druhé půli jsme si nad soupeřem vypracovali velkou převahu. Upevnili jsme si druhé místo a postup, za což jsem opravdu rád.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - R. Kafka [-] (86. R. Šádek [-] ) , L. Táborský [-] (38. P. Kopecký [-] ) , T. Novák [-] (17. L. Krejčí [-] ) , O. Černovský [-] - M. Tůma [-] , O. Janouch [-] , M. Velenský [-] (68. A. Sabó [-] ) , M. Křovina [-] - M. Jizba [-] , L. Kubelka [-] -

TJ Libice nad Cidlinou
O. Technik [-] - J. Vlasák [-] , T. Faltýsek [-] , L. Petráň [-] (60. J. Dvořák [-] ) , R. Holub [-] , J. Beneš [-] , T. Brtek [-] , P. Hubálek [-] , K. Horáček [-] , J. Jun [-] , J. Brtek [-]

ŽK: 70. P. Kopecký , 79. L. Krejčí , 83. M. Křovina - 47. J. Vlasák , 74. J. Jun .
Hráči zápasu: L. Kubelka , M. Jizba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hurych Lubomír - HRADEČNÁ Dana (N), HUBÁLEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.