Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Městec prohrál s Běrunicemi a na první místo ztrácí dvě kola před koncem již čtyři body


1

Městec Králové ztrácel před 24. kolem na první Ostrou B jen jeden bod, mohl tak doufat, že se ještě zvládne stát okresním mistrem. Šance na tento úspěch se však značně snížily, když Městec nečekaně padl v Běrunicích 2:1, zatímco Ostrá si připsala výhru 7:0 proti Kovanicím. Městec je tak druhý o čtyři body, přičemž má náskok o stejné vyši na třetí Všejany, a tak skončí takřka jistě na druhé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrastný poslal placírkou Běrunice do vedení

Před osmdesáti diváky se v letním počasí střetla mužstva zcela rozdílných papírových předpokladů. Tým z druhé poloviny tabulky hostil průběžně stříbrné mužstvo. Domácí však nemuseli před zápasem vůbec nic předem vzdávat - Městec totiž již dlouhodobě trápí zranění, a tak musel trenér Švábenský zařadit do sestavy nejen hráče B týmu, ale dokonce i nadšence, který však fotbal vůbec nehraje. Proti této slepené jedenáctce hostí začaly Běrunice velmi aktivně.

 

Vydávaly se do častých protiútoků a již v osmé minutě šli dva jejich útočníci na osamělého obránce, což vyústilo v pohledné zakončení Miroslava Chrastného podél brankáře. Své příležitosti si však vytvářeli i hosté, kteří po brzy obdrženém gólu rozhodně neplánovali nic vzdávat. Do velké šance se dostal Jizba, jehož střelu brankář fantasticky dostal nohou ven. Neuspěl ani Kafka, který z úhlu vystřelil přímo doprostřed brány Kamila Chrastného. Do šaten se tak šlo za překvapivého vedení domácích. 

Městci přinesla gól až hra na tři útočníky

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn a diváci mohli vidět nejen stejná jména, ale také stejný herní projev obou mužstev, jako v prvním poločase. Hosté nadále více drželi míč, ale nedostávali se k zakončení. Netrvalo tak dlouho, než jednu ze svých příležitostí využili domácí. Po krásné kombinační akci na levém křídle se prosadil  Martin Čížek, po jehož zásahu běruničtí fanoušci věřili v nepříliš očekávané vítězství v derby ještě více.

 

Městec Králové si vytvářel tlak a před Chrastného brankou došlo i k mnoha závarům. Milan Švábenský nakonec naordinoval svým svěřencům hru na tři útočníky. Ta již přinesla pozdní gól Ondřeje Černovského. Stoper, který byl na druhý poločas vysunut na pozici předstopera, běžel s míčem už z vlastní poloviny a nádhernou střelou nedal brankáři šanci. Městečtí sice poctivě bojovali, na body však nedosáhli a sezónu takřka jistě dokončí jako druhý nejlepší tým v soutěži.

Sestřih nejdůležitějších momentů utkání



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Nadále nás hodně trápí zranění, nejsou však hlavním důvodem našeho neúspěchu. Už vůbec jím není sudí, i když jsem o jeho rozhodnutích někdy pochyboval. Za naši porážku v derby mohl náš častý problém, jímž je neproměňování šancí v důležitých zápasech. Co také musíme napravit je náš přechod do útoku, jelikož jsme se dnes snažili vše hrát středem a vůbec jsme nevyužili křídel, za celý zápas jsme měli jen pár centrů. Potřebovali jsme i nějaké to štěstíčko. Nyní to už vypadá, že nemůžeme skončit ani první, ani třetí. Stříbrná příčka je krásná, ale samozřejmě to mohlo být ještě lepší - a věřím, že za rok to lepší opravdu bude.



Sestavy


Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , V. Jirkov Mitrev [-] (82. D. Feierfeil [-] ) , M. Chrastný [-] (89. D. Mašinda [-] ) , M. Černý [-] (68. P. Pilař [-] ) , R. Černý [-] , L. Hála [-] , M. Čížek [-] , J. Volný [-] , T. Brzák [-] , M. Poláček [-]

Městec Králové
P. Hampl [-] - V. Konhefr [-] (65. A. Sabó [-] ) , M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , P. Novotný [-] - M. Velenský [-] (86. R. Šádek [-] ) , M. Křovina [-] (60. J. Poděbradský [-] ) , M. Jizba [-] , R. Kafka [-] - L. Kubelka [-] , L. Krejčí [-] -

ŽK: 41. O. Vaňura , 44. M. Poláček , 59. M. Chrastný , 90. D. Mašinda - 11. O. Černovský , 24. M. Jizba , 54. V. Konhefr , 59. P. Hampl .
Hráči zápasu: O. Černovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Salava Václav - NĚMEC Marek, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2017 06:53
video: https://youtu.be/lQhoA1p-pT8