Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:00

26.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany s Městcem předvedly střelecké body


Branky


0

Na všejanské půdě je těžké získávat body, a to i pro tak kvalitní týmy jako je Městec. Ten se zde k tříbodové nadílce nakonec prostřílel a pobavil v posledním kole sezóny spolu s domácími četnou diváckou návštěvu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městec ani jednou nevedl dlouho

Do zápasu s třetím týmem tabulky nastoupil Městec ve slepené sestavě, kteoru kvůli četným zraněním tvořili z poloviny hráči B-týmu. Netrvalo to ani sedm minut a zranění postihlo i člena této improvizované jedenáctky, Ondřeje Votavu tak musel vystřídat Krejčí. Hrálo se ve vysokém tempu, více šancí si vytvářeli hosté a také šli po čtvrthodině do vedení střelou Miroslava Velenského z velkého vápna, na níž však již po několika desítkách sekund reagoval zásahem po dlouhém nákopu a chybě hostující obrany střelec David Hejduk.
Začínalo se tak odznova a po patnácti minutách se opakovala naprosto stejná situace. Lukáš Kubelka dostal míč na velké vápno a prostřelil Lukáše Miecha, avšak do minuty srovnal po obranou nezachyceném nákopu domácí Aleš Michl. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2, s nímž aktivnější hosté nebyli příliš spokojení.

Velenský se trefil ukázkově

Do druhého poločasu vstoupili hosté dobře a postupně jej zcela ovládli. Hned v jeho úvodu svou převahu zvládli gólově zúročit, do vedení je dostal Martin Jizba a náskok navýšil v půlce druhého dějství Krejčí hlavičkou po rohovém kopu. Mohlo se zdát, že hosté mají výsledek pevně ve svých rukou, ale Všejany se nevzdávaly a pokoušely se s nepříznivým stavem ještě něco udělat. Podařilo se jim stáhnout na 3:4, když Bouška efektivně zakončil svůj pohledný sólový únik. Na tuto branku hosté, působící ve skvělé herní pohodě, reagovali sérií tří zasahů, které utkání definitivně rozhodly. Kubelka nekompromisně proměnil penaltu, na níž byl faulovaný a Velenský vstřelil jeden z nejkrásnějších gólů sezóny, když poslal po rohovém kopu balón střelou z voleje přímo pod břevno. Střídající dorostenec Krsňák se trefil z rohu velkého vápna a za domácí již jen korigoval skóre po chybě obrany Hejduk.
Utkání druhého a třetího mužstva diváky patřilo mezi ta pro diváky nejzajímavější v celé sezóně a to zdaleka nejen dle předzápasových prognóz. Šlo o důstojné zakončení celé sezóny.



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Ve Všejanech se moc nevyhrává, utkání jsme se trochu obávali, i když už o nic nešlo, a hosté skutečně hráli dobře, ale zahráli jsme si fotbálek a tři body se dostavily. Šlo o hezký závěr sezóny, zápas byl plný gólů a musel bavit. Za dobu svého působení v Městci jsem snad nikdy neviděl takový gól, jaký dnes vstřelil Velenský.



Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Šváb [-] , J. Vašák [-] (51. R. Šáfr [-] ) , A. Michl [-] , D. Král [-] , D. Hejduk [-] , D. Říha [-] , M. Mádle [-] , T. Šáfr [-] , P. Bouška [-] , M. Sutter [-]

Městec Králové
R. Šádek [-] - O. Černovský [-] , M. Křovina [-] , T. Solčanský [-] , P. Hejduk [-] (51. A. Sabó [-] ) - M. Jizba [-] , P. Pařízek [-] , M. Velenský [-] , R. Kafka [-] - O. Votava [-] (7. L. Krejčí [-] ) , L. Kubelka [-] -

ŽK: 54. D. Hejduk , 63. D. Král , 72. M. Sutter , 85. T. Šáfr .
Hráči zápasu: M. Velenský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lafek David - ČERNÝ Martin, VINTER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.