FOTO: Janov došel bojovností ke dvoum bodům


Branky


0

Situace pro Janov nebude jaře vůbec lehká, protože Senomaty přes zimu výrazně posílily. A to hráčsky i trenérsky. Kolešovice také nejsou týmem, který by byl úplně v klidu. Mužstvo hostí před zápasem mělo na kontě 14 bodů. V utkání nepadla žádná branka a domácí díky Kopáčkovi vybojovali důležité dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

KOPÁČEK BYL STAVEBNÍM KAMENEM

Vedoucí Tomáš Kinter utkání okomentoval takto: ,,Utkání na těžkém terénu bylo spíše bojovné. Našei hráči v něm nechali kousek srdíčka. Pokud takto budou přistupovat ke všem zápasům, tak věřím v záchranu Okresního přeboru." Hosté byli v utkání nebezpečnějším týmem, ale domácí tým držel výborný Kopáček v brance, který zlikvidoval vyložené šance soupeře. Šance na vstřelení branky měl i Janov. Ale domácí své šance rovněž nevyužili. O vítězi musely rozhodnout pokutové kopy, kde domácí tým vyhrál v poměru 4:1, když rozhodující penaltu vstřelil domácí Martin Amler. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: ,,Hráči na hřišti nechali srdíčko. Budou-li takto bojovat dál, tak věřím v záchranu v Okresním přeboru. V penaltové loterii jsme byli úspěšnější, a tak velmi důležitý bod zůstal v naší aréně. V příštím zápase zajíždíme do Lán, kde budeme hrát opět o šest bodů a pokud přistoupíme k utkání stejně - zodpovědně, věřím, v plný bodový zisk."




Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - TICHÝ Martin, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.