4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko vykročilo směrem k I. B třídě


Branky


0

Městečko se přes zimu příliš nescházelo, jak nám prozradil Jiří Hadrava. Ten také dodal, že co mužstvo nenatrénuje, tak dokáže v zápase překvapivě ještě něco navíc přidat. Městečko nenechalo nic náhodě a každý poločas nasázelo jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

BEZPROBLÉMOVÉ VEDENÍ OHNIVCŮ

Na první branku se ale překvapilo čekalo až do 30' minuty. Hostům se drželo dařit vyrovnaný krok. Jisté i zásluhou kvalitní zimní přípravy pod trenérem Cafourkem. Téměř vyprodanou Ohnivec arénu poprvé rozjásal Jiří Hadrava, když dokázal překonat Nováka - 1:0. Za tři minuty radost v Ohnivec aréně propukla znovu, protože se prosadil domácí kanonýr Petr Šnídl - 2:0. Hostům se skórovat nepodařilo, když ani domácí své vedení nezvýšili, tak se do kabin šlo za stavu 2:0.

DOMÁCÍ JEŠTĚ POTVRDILI VÝHRU

Druhý poločas se hosté snažili o snížení, které by je vrátilo do zápasu. Domácí naopak chtěli přidat třetí branku. Celkově bylo utkání pohodové a sudí Rudolf Šmíd nemusel řešit těžší situaci. Domácímu týmu se podařilo sice jen vedení navýšit, ale až v závěrečné desetiminutovce, kdy se nejprve v 81' prosadil domácí kapitán Jiří Urban, který byl celou zimní přípravu nemocný. Definitivní hřebíček do lánské rakve zatloukl střídající Hajný v 89'. Městečko hned v prvním jarním zápase ukázalo, že vykročilo dalším krokem směrem k I. B třídě i s ohledem na ostatní výsledky.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - D. Jun [-] (7. O. Kučera [-] ) , Z. Fratina [-] (55. P. Makarský [-] ) , J. Kučera [-] , T. Heger [-] - P. Baba-Musah [-] (76. J. Ryba [-] ) , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - D. Rada [-] (66. M. Hajný [-] ) , P. Šnídl [-]

SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] (46. D. Dudášik [-] ) , D. Švigár [-] - I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] , J. Matějka [-] - L. Mocsonoky [-] (85. J. Čapek [-] ) , O. Vejrážka [-] (60. D. Jirava [-] ) , M. Reichl [-] - J. Krátký [-]

ŽK: 41. Z. Fratina - 21. L. Mocsonoky , 29. D. Švigár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - GEBHART Aleš (N), RYBÁŘ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.