Olešná rozstřílela Kroučovou, poprvé nastoupil Roman Zadák


Branky


0

Olešná už v podzimní části disponovala velmi kvalitním kádrem, který navíc ještě v zimní přestávce posílil Roman Zadák. Domácí navíc chtěli Olešné oplatit podzimní porážku z prvního kola. To se podařilo se vší parádou - hosté si odvezli nepopulárního "bůra". 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TĚSNÉ VEDENÍ DOMÁCÍHO TÝMU

Domácí tým do utkání vstoupil velmi dobře. Domácím fungovala spolupráce T. Vodrážka a M. Polášek, ale úvodní branka z toho nebyla. Ta padla v 10', kdy se prosadil M. Polášek. Vyrovnat mohl hostující Husák ve 12' po chybě Fiedlera, ale z 10 metrů přestřelil branku. Naopak na straně domácích ve 21' udeřil T. Vodrážka po vysunutí Majby při samostatném úniku - 2:0. Hostům se ale po závaru podařilo vstřelil kontaktní branku zásluhou Škuthana ml. - 2:1. Zvýšit vedení mohl T. Vodrážka, ale ani jeden ze dvou trestných kopů se neujal.

PŘIJEL A HATTRICKEM DEFINITIVNĚ ROZHODL

Domácí do druhého poločasu vlétli ve velkém stylu. Ve 47' byl faulovaný ve vápně M. Polášek a jeho bratr Radek, který nastoupil až do druhé půle, zvýšil na 3:1 z pokutového kopu. Tlak domácích sílil, ale branka přišla až v 65', kdy R. Polášek parádní střelou z tresného kopu dal svůj druhý gól - 4:1. O dvě minuty později zahodil velkou šanci T. Vodrážka. To už byl mimo jiné na hřišti exkladenský Zadák. Domácí měli další šance, ale poslední branku vstřelili v 88' kdy R. Polášek završil svůj vynikající výkon hattrickem - 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miroslav Doležal (trenér): ,,Zápas jsme začali velmi dobře a ve 20.minutě jsme vedli 2:0.Pak bohužel hosté snížili a do konce poločasu se hrálo mezi šestnáctkami a bez šancí.Druhý poločas byl jednoznačnou záležitostí a kromě 3 branek jsme si vypracovali ještě několik šancí.Výhru 5:1 bereme a se vstupem do jarních odvet jsme spokojení."




Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - VALDHANS Ladislav (N), RADA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.