Zavidovská rezerva přehrála Lišany. Dle hostů rozhodlo posílení z A-mužstva


Branky


2

Domácí mužstvo si před začátkem jarní části dalo za cíl soutěž důstojně dohrát, protože ze Zavidova v zimě odešla řada hráčů. A to jak z A-mužstva, tak i z B-mužstva. Domácí ale do utkání nastoupili s početným kádrem posíleným o hráče A-mužstva, což byl dle trenéra Švelcha rozhodující faktor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

NEŠŤASTNÝ VLASTENEC DO ŠATNY

Na domácích bylo znát, že přes zimu příliš netrénovali, čehož mohli využít hosté, ale Bagi ve velké šanci selhal. Stejnou situaci si Bagi zopakoval o deset minut později, ale znovu nepřekonal Štillera v brance. Ve 26' předvedl parádní individuální akci Šíma a poslal domácí do vedení - 1:0. O dvě minuty později bylo v Zavidově ještě veseleji, protože P. Čech st. šel sám na brankáře a s přebhledem obstřelil padajícího brankáře - 2:0. Hostům se ale podařilo dvěma slepenýma brankama Jelínka vyrovnat - 2:2. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za vyrovnaného stavu, tak si míč nešťastně do vlastní branky srazil Paseka - 3:2.

DOMÁCÍ POTVRDILI JASNÉ VÍTĚZSTVÍ

Druhý poločas přinesl šance domácích i hostů, ale branka nepadla žádná. Ta přišla až v 57', kdy se do odraženého míče opřel Faigl a nedal Řepkovi šanci - 4:2. V domácím dresu další šance spálili Čech ml., Ždáňský a Ryšlavý. Bez šancí nebyli ani hosté, ale ani oni nebyli přesný. Hrálo se velmi zajímavé utkání. V 83' se už stav utkání měnil, když se po krásné individuální akci prosadil Čech ml. - 5:2. Výhru domácích potvrdil Ryšlavý, který sám před brankářem potvrdil své střelecké kvality - 6:2. Zavidov B se po přesvědčivé výhře posunul v tabulce výš.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech st.: ,,Dnešní zápas jsem očekával, že bude pro nás hodně těžký, zimní příprava byla slabá a i hráčský kolektiv se nám malinko zúžil. Velkým překvapením a musím říci i příjemným, když jsem viděl kolik se nás sešlo v kabině. Bylo to hodně důležitý a musím říci, že kluci, co přišli, tak na hřišti zápas odjezdili naplno. Hosté byli nebezpeční na začátku zápasu a ze standardních situací. Větší část se nám povedla eliminovat, což je to vidět i na výsledku."

SK Lišany
Václav Švelch: ,,Soupeř přes předsezónní proklamace rozhodně neměl problémy se sestavou, neboť se posílil o několik hráčů z širšího i užšího kádru A týmu, což, myslím, zápas rozhodlo, ale na to se historie ptát nebude. Do zápasu jsme vstoupili lépe, ale Bagi, ve dvou tutovkách trefil gólmana a tak šli do dvougólového vedení po půlhodině hry v rozmezí dvou minut po brejcích domácí. Jelínkovi v závěru první půle stačila na srovnání pouhá minuta, ale vzápětí jsme si dali vlastence a soupeř si vzal vedení zpět. Druhá půle už byla, bohužel, z naší strany víceméně o ničem, navíc poslední vystřídavší náhradník, mladičký M. Hájek, se po necelé minutě pobytu na hřišti zranil, takže jsme poslední čtvrthodinu dohrávali v deseti a obdrželi ještě dva góly."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠPIDRA Marek, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 3. 2017 20:54
To jo a pak dostali bura, fakt logika.
27. 3. 2017 08:55
S názorem že rozhodlo posílení hráči z A mužstva nesouhlasím. A mužstvo odjíždělo k důležitému zápasu ve stejný den a své hráče mělo sebou. Hráli hráči, kteří chodili i v podzimní sezóně. Myslím si že je to zbytečná výmluva k předvedenému výkonu hostů.