2:1
(2:0)
60. J. Pfejfer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes zvítězila nad Jesenicí, které dovolila jen snížit z penalty


Branky


25. R. Čihař , 38. J. Hanych - 60. J. Pfejfer (p.)
0

Kněževes - Domácí neměli do sezony nikterak oslnivý vstup, tudíž se dalo čekat vyrovnané utkání. Zápas, který místy doprovázely kroupy a lehký déšť nakonec ovládl domácí celek, který si vytvořil šancí více než na dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení

Začátek poločasu nabídl hru mezi vápny, ale jen do 9' a hlavičce Jeníčka, kterou obrana zblokovala na roh. Krátce poté se prezentoval dalekonosnou střelou Pfejfer, která mířila nad Lennerovu branku. To bylo ze strany hostů v první půli vše.

 

Ve 25' padla úvodní branka po centru ze strany, kdy se nedohodl brankář Jesenice Řehoř s obráncem a balon netrefil ani jeden. Ten se dostal k volnému Čihařovi, který byl úplně sám a dal branku alá David Lafata - 1:0. Ve 32' se dostali domácí k nebezpečnému přízemnímu centru ze strany, který na poslední chvíli zlikvidoval Řehoř.

 

Ve 38' přišel centr za obranu a druhou branku v zápase přidal Hanych - 2:0. Ke konci poločasu si domácí vypracovali dvě velké šance. Tu první měl Holeček, který postupoval ze strany sám a prudkou střelou překopl branku. Tu druhou měl na svědomí Večeřa, který postupoval do vápna Jesenice, balon si zasekl a jeho následnou střelu dobře vyboxoval Řehoř.

Snížení z penalty na body nestačilo

Úvod poločasu přinesl nepovedené centr a ofsajdovou akci domácích. Na větší šanci si příchozí diváci museli počkat do 56', kdy se po centru Holečka objevil ve výborné pozici nikým nehlídaný Večeřa, který míč ale netrefil vůbec ideálně a Řehoř jeho nepovedenou hlavičku v klidu lapil.

 

V 60' po průniku jesenického hráče do vápna byla nařízena penalta, kterou si vzal na sebe Pfejfer a proměnil - 2:1. V 66' se do šance dostal opět Holeček, kterého ale výborným vyběhnutím a zmenšením střeleckého úhlu vychytal Řehoř. Pár minut poté se po ponechané výhodě dostala k centru Jesenice, ale nebezpečný přízemní centr odvrátil dobře hrající Vrábík.

 

V 75' se dostali hosté k poslední své šanci. Dlouhý centr Vrábíka skončil v rukavicích Řehoře, ten rychle výhozem založil akci, která skončila centrem na zakončujícího Kotka. Ten netrefil míč ideálně, ale jeho slabá hlavička nadělala Lennerovi i tak problémy, které pramenily v rohový kop, ze kterého ale nic nebylo.

 

Závěr utkání si Kněževes pohlídala a 3 body tak zůstaly na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Pavel Kollár: ,,V prvním poločase jsme soupeře přehráli. V druhé půli jsme se strachovali o výsledek, z čehož pramenila penalta na 2:1. Zápas jsme ale zvládli a zvítězili."




Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , J. Vršecký [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (70. M. Miksa [-] ) , R. Vaníček [-] (85. M. Vršecký [-] ) , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , T. Sejpka [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - V. Fiala [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , J. John [-] (65. D. Kapoun [-] ) , M. Kohout [-] , Z. Balý [-] , J. Pfejfer [-] , P. Altman [-] (75. J. Beneš [-] ) , J. Mutínský [-] , P. John [-]

ŽK: 70. J. Vršecký , 90. P. Holeček - 52. P. John , 71. M. Kohout .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.