FOTO: Chmelaři v deseti dokázali zvítězit


Branky


0

Janov - Na specifické hřiště Janova zavítaly Mutějovice, které šly do zápasu jako favorit. Janov si na domácí půdě vytvořil pouze jedinou šanci, ze které branka nepadla. Hosté přijeli pouze v deseti lidech, ale i to jim stačilo ke konečné výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Janov šel do zápasu s početní výhodou, když na straně soupeře bylo pouze 10 hráčů. První poločas byl téměř bez šancí. Hra se odehrávala mezi vápny a k vidění toho moc nebylo.

 

Prvním a také jediným momentem úvodního poločasu byla střela L. Roubíka, který vyslal nepříliš povedenou střelu po zemi doprostřed branky, kterou ovšem Kopáček podcenil, neudržel ji a míč doklouzal za jeho záda - 0:1.

Pojistka přišla až v závěru

Úvod druhého poločasu nám nabídl střelu domácího Melče, která orazítkovala tyč za Aksamitem, který v dnešním zápase neměl co na práci. Domácí nadále nic nepředvedli a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. V průběhu druhého dějství si přivodil zranění Rosa, což byla pro Chmelaře další nepříjemnost.

 

Na druhou branku si diváci museli počkat skoro do samého závěru.V 82' se krásnou individuální akcí blýskl L. Roubík, když prošel až před Kopáčka, kterému nedal šanci - 0:2. Skóre dnešního zápasu uzavřel na samém konci základní hrací doby Sattler - 0:3.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: ,,V dnešním utkání potvrdili hráči Mutějovic roli favorita a i přes to, že do utkání nastoupili v deseti hráčích a dohrávali v poli se zraněným Rosou, jsme nebyli schopni ohrozit hostujícího gólmana, natož vstřelit branku. Naše hra je vysoce neefektivní, hráčům schází pohyb bez balonu, do šancí se dostáváme pouze sporadicky a pokud se v ní ocitneme, s jistotou jí dokážeme zazdít. S takovýmto stylem hry a se špatným přístupem našich "mladých pušek" se bohužel nedají získávat další body, které by nám pomohly k záchraně v soutěži. Bohužel se nám v druhé půli zranil jeden z dalších klíčových hráčů, který nám bude v příštích zápasech chybět a jelikož nás nyní čeká série přetěžkých utkání, počínaje rozjetou Olešnou, přes Městečko a Zavidov až k Olympii, budeme muset k těmto utkáním přistoupit se vší zodpovědností a snažit se obětavým kolektivním výkonem z nich vydolovat alespoň pár zlatých bodíků."




Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - T. Růžička [-] , L. Ilberg [-] (68. A. Alijevič [-] ) , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , P. Hrbek [-] , M. Haluza [-] , J. Koukal [-] (71. J. Koukal [-] ) , P. Bradáč [-] , J. Melč [-] (63. J. Skoupý [-] ) , M. Vágner [-]

TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - L. Kapoun [-] , R. Sattler [-] , T. Roubík [-] , P. Roubík [-] , L. Roubík [-] , M. Rosa [-] , J. Melč [-] , T. Čuda [-] , M. Bradáč [-] , J. Borský [-]

ŽK: 32. R. Konvalinka - 83. R. Sattler .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - PACOUREK Roman (N), HOLÁTKO Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.