FOTO: Městečku dochází dech. Ohnivec arénu vyloupila i Olešná


Branky


10. R. Polášek , 75. R. Polášek (p.)
0

Městečko - Tento zápas by se dal označit jako šlágr kola. Vedoucí Městečko není v ideální formě a toho chtěla využít dobře naladěná Olešná. Domácí mohou litovat neproměněných šancí zejména v prvním poločase, protože Olešná je po zásluze potrestala a odvzela si z horké půdy plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiedler hrdinou prvního poločasu

Do utkání vstoupili aktivněji domácí a hned v 5' musel Fiedler zasahovat proti Hajnému. Krátce po Hajného šanci na sebe dal upozornit hostující R. Polášek, který těsně minul. O 3 minuty později měl tentýž hráč příležitost přímého kopu a střelou přes zeď otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Další šancí při chutí hrající Olešné měl M. Polášek, ale jeho dalekonosný pokus dokázal Abrahám zneškodnit. Na druhé straně se v obrovské šanci ocitl Hajný, ale svým zakončením jakoby poukázal na momentální formu Ohnivců.

 

Ve 33' měli domácí další velkou šanci, když zahrával Makarský přímý kop. Z něj branku sice neohrozil, ale z následné dorážky mířil míč pod břevno, kde byl ale připraven s výborným zákrokem Fiedler, který střelu vyškrábl mimo svou svatyni. Krátce poté to byl opět brankář Olešné, který na poslední chvíli zakročil proti hlavičce jednoho z hráčů Ohnivce a opět podržel svůj tým.

 

K poslední šanci se dostali hosté, když centr z přímého kopu T. Vodrážky o kousek netrefili na zadní tyči nabíhající Zadák s Helebrantem. Více se v prvním poločase nestalo a hosté šli s jednobrankovým náskokem do útrob stadionu.

Olešná si vítězství pohlídala

Úvod druhého poločasu nabídl krátce po jeho zahájení samostatný únik J. Procházky, kterého ale vychytal Abrahám. V 52' měli hosté k dispozici přímý kop z dobré pozice, ale R. Polášek přestřelil. Po hodině hry si domácí málem vstřelili vlastní branku po rohovém kopu J. Procházky, ale míč těsně minul levou tyč.

 

V 66' měli domácí ojedinělou šanci, když se k přímému kopu postavil Urban, ale jeho střela Fiedlera nepřekvapila. V 70' se v dobré příležitosti ocitl po rohovém kopu R. Polášek, ale jeho razantní zakončení skončilo nad břevnem.

 

V 75' se ke střele odhodlal T. Vodrážka, která skončila na ruce jednoho z bránících hráčů a hosté tak měli příležitost navýšit své vedení z pokutového kopu. K němu se postavil kanonýr R. Polášek a nezaváhal - 0:2.

 

Domácí Ohnivci si nedokázali vytvořit vážnější šanci. V 78' navíc vyvrcholilo ústní hodnocení Makarského směrem k rozhodčímu, který tasil kartu barvy červené. V závěru utkání mohl navýšit vedení Olešné Karas, ale jeho hlavičku domácí obrana na poslední chvíli odvrátila z brankové čáry.

 

Městečko tak prohrálo třetí zápas v řadě a Olešnou tak dělí od první pozice pouhé 2 body. 



Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TITLBACH Marek, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.