Senomaty znovu prohrály, Zavidov B si upevnil horní polovinu tabulky


Branky


10. P. Vitner , 61. D. Devera , 62. P. Vitner , 66. P. Vitner , 81. P. Pešek - 86. J. Kodeš
0

Senomaty chtěly vyhrát a přeskočit alespoň dočasně Lány v tabulce. Výhra v Zavidově se nepovedla a Lány navíc odpoledne vyhrály na půdě trápících se Lišan. Zavidovská rezerva se sešla v hojném počtu plných mladých hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačné vítězství zavidovské rezervy

Senomaty zejména v prvním poločase velmi dobře vzdorovaly útočnému valu domácího týmu. Sami si ale nevytvořili vážnější šanci k ohrožení Štillera v brance. Domácí tým se v prvním poločase prosadil jen jednou zásluhou Vitnera, který druhý poločas vstřelil další dvě branky a zaznamenal hattrick. Další dvě branky přidali Pešek s Deverou. Za domácí tým pouze v závěru korigoval patron senomatské kopané Jarda kodeš - 5:1.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech /kapitán/: "K zápasu jsme se sešli v početné sestavě a to je opravdu skvělé, vážím si toho, že hlavně mladí kluci chtějí a chodí. Samozřejmě cíl byl jasný, vyhrát. První poločas byl hodně bojovný a malinko se štěstí přiklonilo k nám, kdy za záda domácího brankáře poslal míč P. Vitner a tak skončil i první poločas. Druhý poločas pokračoval v podobném stylu a tempu, měli jsme více ze hry, ale další góly nepřicházely, až přišla pro Senomaty kritická část mezi 60 a 70 minutou, kdy inkasovali v rychlém sledu hned 3 krát a to je úplně zlomilo. My jsme hráli hodně bojovně, snažili jsme se soupeře napadat již od jejich vápna a hráčům Senomat to dělalo velké problémy. Jsem rád že nám to přineslo body, ale také bohužel dvě zranění, snad se kluci dají dohromady na další zápas. Klukům musím poděkovat za velmi dobrý výkon."




Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KOZÁK Lubomír, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.