0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná je na bedně! Konečné 3. místo po výhře v Lánech


Branky


0

Lány - Pro domácí velice těžké utkání proti Olešné, která živila naději na třetí místo. Favorizovaný celek ukázal, že chce být na bedně a zápas dotáhl do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový závěr Radka Poláška

Oproti minulým zápasům byla Olešná v lepším složení, navíc se v brance objevil také uzdravený Fiedler, který je jednou z opor Olešné. První a jedinou branku poločasu vstřelil ve 25' nejmladší hráč hostů Telvák, který zajistil poločasové vedení - 0:1.

 

Fantastický Fiedler v brance spolu se zkušeností a gólovou chutí R. Poláška byla klíčem k úspěchu a ke třetímu místu! Pro Olešnou to ovšem bylo ještě před poslední desetiminutovkou jen jednogólové vedení. Kdyby se podařilo Lánům vyrovnat, tak by z toho výhra nemusela nakonec být. Své k tomu ale řekl R. Polášek, který nejprve v 84' a poté v 87' překonal Nováka - 0:3 a nastartoval tak euforii ze zisku třetího místa, neboť Lužná porazila Kněževes. 



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - J. Taneček [-] , O. Humr [-] , D. Dudášik [-] (46. J. Krátký [-] ) , V. Rybář [-] , P. Dudášik [-] (43. D. Švigár [-] ) - D. Keller [-] (76. O. Vejrážka [-] ) , Č. Dolák [-] , P. Rajgl [-] , L. Švolba [-] - M. Reichl [-] -

FC Olešná
V. Fiedler [-] - P. Telvák [-] (70. J. Karas [-] ) , T. Vodrážka [-] , J. Procházka [-] (81. M. Sládek [-] ) , A. Hlavsa [-] , M. Polášek [-] , L. Majba [-] , L. Helebrant [-] (58. M. Pakši [-] ) , R. Polášek [-] , M. Vodrážka [-] , T. Procházka [-]

ŽK: 32. J. Taneček - 49. L. Helebrant , 80. M. Pakši , 89. J. Karas .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.